Payroll Assistant till Finance inom AW Group, Linköping

Payroll Assistant till Finance inom AW Group, Linköping

Är du student och vill ha ett deltidsjobb på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta.

Information om uppdraget

AW Groups interna löneavdelning har ett starkt utvecklingsfokus där vi ständigt jobbar med att digitalisera och effektivisera våra löneprocesser inom hela AW-koncernen. Vi står inför en spännande framtid med flera planerade systembyten och nu söker vi dig som vill anta en ny utmaning vid sidan av dina studier. Rollen som Payroll Assistant präglas av eget ansvar kombinerat med en stark teamkänsla där alla strävar mot att göra morgondagen ännu bättre.

Så här beskriver Vilma Karlsson, Payroll Assistant, det som gör arbetet på Payroll så roligt:

"Att jobba som Payroll Assistant vid sidan av studierna har varit praktiskt, flexibelt och lärorikt. Men när jag ser tillbaka på min tid på AW så är det gemenskapen med mina kollegor jag tyckt varit det bästa. Även om jag jobbar en dag i veckan så känner jag mig som en given del i teamet och det är alltid bra stämning på kontoret. Jag kan inte tänka mig ett bättre deltidsjobb!"

AW Groups ekonomifunktion på både Sverige- och koncernnivå är idag ca 40 medarbetare på både hel- och deltid inom olika processer och funktioner, varav majoriteten är placerade i Linköping. Hos oss uppmuntrar vi och belönar ambition. Vi tror och hoppas verkligen att du kommer trivas hos oss och lägger därför mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

Arbetsuppgifter

Som Payroll Assistant kommer du stötta Payroll i deras dagliga arbete. Detta innebär att:
 • Administrera alla delar i löneprocessen
 • Ge support till interna kollegor via mejl och telefon
 • Göra kontroller av de löner som rapporterats
 • Administrera statistik, försäkringar och pensioner
Vi söker dig som
 • Studerar vid högskola eller universitet och tar examen tidigast sommaren 2025. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte ska åka på utlandstermin under denna period.
 • Talar och skriver flytande svenska eftersom support via mejl och telefon är en stor del av rollen
 • Är bekväm med att uttrycka dig muntligt och skriftligt på engelska, detta då vi har engelska som koncernspråk och teammedlemmar i flera länder.
 • Det är meriterande om du tidigare har jobbat med service, löner eller annan administration.
Vi tror att du som har följande kompetenser kommer att trivas hos oss:
 • Serviceinriktad: Du gillar att hjälpa andra i ditt arbete
 • Ansvarstagande: Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem självständigt framåt
 • Flexibel: Du trivs i en flexibel miljö med flera arbetsuppgifter parallellt
 • Orädd: Du har inga problem med att anta nya arbetsuppgifter, även när de är nya och okända
 • Självgående: Tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Deltid, 8 h/vecka (heltid under somrarna)
 • Placering: Centralt i Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Under åren har Academic Work vuxit till att bli en familj av varumärken, alla förenade under AW Groups paraply. AW Group består för närvarande av fyra bolag; Academic Work, Academy, Crowd Collective och AW Executive Search. Inom AW Group arbetar idag cirka 1000 internt anställda i sex länder, med en omsättning på 3,5MSEK. Vi har också vunnit utmärkelsen Employee Experience av Brilliant Future fyra år i rad mellan 2017-2020. Vi är stolta över vad vi har uppnått hittills men är fortfarande bara i början på vår resa. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på AW Group? Läs mer här.