Ordermottagare med försäljningsfokus till Företagslänken

Ordermottagare med försäljningsfokus till Företagslänken

Är du en social person som trivs med kundvård och försäljning? Vill du även arbeta i en varierande roll där du får vara med och påverka Företagslänkens spännande resa? I denna roll får du se flera delar av företaget samt hjälpa till där det behövs men där dina kunder och försäljningen kommer först. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ordermottagare med försäljningsfokus till Företagslänken. De arbetar med försäljning av mobiltillbehör och arbetar främst mot matbutiker samt bensinmackar. Här kommer du bli en del av ett team som har stora drömmar med en rolig och avslappnad stämning på kontoret. På kontoret kommer du att ha tre kollegor, som du kommer att samarbeta tätt med.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Företagslänken. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt med stor chans till förlängning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ordermottagare med försäljningsfokus kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få en dedikerad kundlista där du ringer och stämmer av med dessa kunder om de behöver fylla på med produkter, samt att du ska sälja in nya produkter. Sedan kommer du att arbeta med att ta emot order från utesäljarna och administrera dessa i systemet. Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara en allt-i-allo som även hjälper till med att packa order och skicka fakturor.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa och sälja in nya produkter hos dina dedikerade kunder
 • Packa orders
 • Administrera och lägga in beställningar i systemet
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag som växer så det knakar. Här får du bli en del av företagets spännande resa i en roll där du har varierande arbetsuppgifter, med fokus på kundvård och merförsäljning. Trivs du i en varierande roll och är inte rädd att ta tag där det behövs kommer denna tjänst passa dig bra!

Vi söker dig som
 • Har tidigare försäljningsvana, där det är meriterande om du har arbetat med telefon som arbetsverktyg tidigare
 • Arbetat med service tidigare där du arbetat med kunder
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då arbetsuppgifterna kräver det
 • Har goda datakunskaper för att snabbt kunna tillämpa arbetsuppgifter kopplat till administration inom olika system
Som person är du glad och social samt arbetar med att utveckla relationer med dina dedikerade kunder som är viktiga för att uppnå bra resultat. Då ni är ett litet team på kontoret är det viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta samt att du är flexibel och hoppar in på de arbetsuppgifter där det behövs. När det kommer till kontakt med kunder är du inte rädd för att ta upp telefonen och ringa dem.

Övrig information
 • Start: 1 februari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Tornby, Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Företagslänkens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagslänken har en affärsidé att leverera mobiltillbehör till den svenska marknaden. De har sedan starten 2007 arbetat som importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden. Företagslänken fungerar som grossist gentemot bland annat bensinmackar, bilverkstäder, gummiverkstäder och matbutiker. En hög servicenivå en självklarhet där de arbetar för att göra vårt yttersta för deras kunder. De arbetar ständigt med produktutveckling för att leverera det senaste på marknaden.