Labratorieassistent till nattpasset på Synlab

Labratorieassistent till nattpasset på Synlab

För dig som studerar en naturvetenskaplig utbildning och vill kombinera dina studier med ett extrajobb finns nu chansen att förvärva meriterande arbetslivserfarenhet. Har du din primetime på natten och gillar när det är högt tempo? Då kommer tjänsten som laboratorieassistent på SYNALB passa dig perfekt! Som laboratorieassistent kommer du få med dig relevant erfarenhet och möjlighet till att knyta goda kontakter, vilket kan vara värdefullt för dig som ser en framtida karriär inom området.

Information om uppdraget

Vi söker nu ett par laboratorieassistenter till vår studentpool på SYNLAB. SYNLAB är en rikstäckande laboratoriekedja som främst arbetar med miljö- och livsmedelsanalyser och har verksamhet dygnet runt. Då arbetsbelastningen stundtals är hög drivs du av att hjälpa till där det behövs för dagen för att arbetet ska gå framåt. Denna tjänst är förlagd nattetid med arbetstid primärt mellan 19-04 där vi räknar med att du ska finnas tillgänglig för ca två pass/vecka. Förutom planerade pass kan det vid sjukdom eller oförutsedda händelser även tillkomma oplanerade pass.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent kommer du primärt att arbeta med provdelning av mark-och vattenprover nattetid. Det innebär att du förbereder proverna genom att fördela dem i olika burkar och rör. Du kan också få komma att arbeta med att ankomstregistrera och packa upp paket med prover.
 • Förbereda för proverna för analys
 • Ta emot, registrera och packa upp prover
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial naturvetenskaplig utbildning med minst 2 år kvar. Du studerar på minst 50%.
 • Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav då det krävs i arbetet.
 • Arbetet ställer krav på flexibilitet och vi ser att du kan jobba minst två pass i veckan samt även hoppa in med kort varsel när det behövs.
Erfarenhet av att arbeta natt samt arbete i labratoriemiljö är meriterande.

Som person är du
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 2 pass per vecka. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda kl 19-04. Upplärningen kommer dock att ske dagtid.
 • Placering: Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SYNLABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SYNLAB är företaget och varumärket som redan finns i 35 länder på 4 kontinenter. 20 000 medarbetare utför under samma namn 500 miljoner analyser varje år. SYNLAB-koncernen innebär global styrka med lokalt fokus för att ge dig som kund ett ännu mer konkurrenskraftigt utbud av högkvalitativa analyser och tjänster.