Lärarvikarie inom engelska till Internationella engelska skolan

Lärarvikarie inom engelska till Internationella engelska skolan

Trivs du i en pedagogisk roll och samt att lära ut till ungdomar? Vill du arbeta för att utveckla din egen ledarstil och samtidigt undervisa ungdomar i åldrarna 12-15 år i engelska? Då är detta jobbet för dig! Internationella Engelska Skolan söker nu en vikarierande engelskalärare på 100% med start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en vikarie inom engelska till Internationella Engelska Skolan i centrala Linköping. Dina främsta uppgifter innebär planering, möten samt undervisning. Du kommer arbeta heltid, vilket innebär en arbetsvecka på 40 timmar.

Du kommer att arbeta i team där dina främsta kontaktnät är elever, kollegor och föräldrar. Uppdraget sträcker sig från augusti till årsskiftet, där du förväntas kunna arbeta mellan 7.45-16.30. Din första vecka kommer att bestå av ett introduktionsprogram där du får gå bredvid en erfaren kollega samt kontinuerligt följa upp din utveckling genom möten med kollegor.

Innan du börjar kommer du behöva visa ett utdrag ur belastningsregistret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Internationella Engelska Skolan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till december 2018.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande lärare inom engelska kommer du främst att ansvara för undervisningen i det engelska språket. Du kommer även att få chans att hoppa in extra för att täcka upp för lärarkollegor på lektioner vid frånvaro, men även för barn vid yngre åldrar. Du kommer att använda din pedagogiska förmåga och arbeta nära elev, kollegor och föräldrar.

Du kommer till exempel att:
  • Planera och hålla i undervisning
  • Delta i möten med elever/föräldrar/kollegor
  • Rätta inlämningsuppgifter
Tjänsten passar dig som är pedagogiskt lagd, har ett stort intresse för engelska och undervisning av ungdomar, samt ser en framtid inom skolan.

Vi söker dig som

Som har pedagogisk erfarenhet samt besitter god vana att arbeta med barn och ungdomar. Du talar flytande engelska då skolan är internationell, samt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har arbetat eller vikarierat som lärare tidigare eller inom andra yrkesområden innehållande arbete med barn och ungdomar. Det är även meriterande om du läst extra kurser inom pedagogik samt engelska.

Som person har du hög pondus och är inte rädd för att stå och prata inför en grupp människor. Vidare är du strukturerad och har en förmåga att kunna känna av omgivningen för att förstå vad som behöver göras. Vi ser även att du är stresstålig samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Heltid fram till december 2018
  • Placering: Centralt i Linköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Internationella engelska skolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engelskan är idag världens mest använda språk och Internationella engelska skolan arbetar därmed för att undervisa elever att bemästra det engelska språket. Internationella Engelska skolan har en lång och bred erfarenhet inom undervisning och är nu inne på sitt 21:a år inom Sverige. Upp till 50% av undervisningen sker på engelska, ofta av lärare med engelska som modersmål. Engelska är det som används av samtliga anställda i både korridorer och klassrum. Skolan är centralt belägen inom en vacker omgivning innehållande cirka 800 elever mellan åldrarna 12 och 16.