Kundorienterad avtalskoordinator till Dustin

Kundorienterad avtalskoordinator till Dustin

Är du driven och gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter? Vill du få arbetslivserfarenhet från en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Dustin söker en ny medarbetare som kommer att arbeta som avtalskoordinator där du kommer att ringa företagskunder för att följa upp avtalfrågor samt koordinera och administrera avtal. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en avtalskoordinator till Dustin. Företagets uppgift är att agera som en brygga mellan det utbud som finns hos tillverkarna och de behov som kunderna har. Målet är att hjälpa kunderna med att hitta rätt IT-lösning för just dem. Kontoret är beläget i fräscha lokaler i centrala Linköping. De medarbetare som jobbar på kontoret idag arbetar bland annat med service mot kunder samt med tjänsteutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dustin. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ca 2-3 månader framåt.

Arbetsuppgifter

Som avtalskoordinator har du en viktig roll i företaget då du kommer ansvara för att ringa upp företagskunder för att följa upp tidigare utskickade avtal. För denna tjänst kommer du att få information om vad du behöver fråga dem samt få information på vanliga frågor du kan komma att få. Därefter kommer det att bli efterarbete där du kommer att förnya och skicka ut avtal samt ladda upp påskrivna avtal i systemet.

Tjänsten passar dig som är sugen på att fylla på ditt CV med ny erfarenhet. Det passar även om du lockas av ett kontorsjobb där du får prata med företagskunder på telefon. Om du även vill vara med i en organisation som arbetar för att hitta den bästa IT-lösningen för kunderna är detta en perfekt tjänst för dig. Du kommer att arbeta med en egen telefon och dator som du får på plats, samt sitta i ett eget rum i närhet till dina kollegor i fräscha lokaler centralt i Linköping.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieexamen
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
 • Har läst ekonomi på gymnasiet
 • Är norsktalande, då vissa kunder sitter i Norge
Som person är du självgående och kan driva ditt eget arbete framåt. Viktigt att du inte är rädd för att ta upp telefonen och ringa företagskunderna, utan att du trivs av att bocka av en lista och ta tag i jobbet. För att trivas i rollen ser vi att du är en ordningsam och noggrann person samt tar ansvar för de arbetsuppgifter du ska hantera.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Linköping, centralt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter. Dustin arbetar för att kunder ska hitta den rätta lösningen, detta genom att agera som en brygga mellan de utbud som finns hos tillverkarna och de behov som finns hos kunderna. Organisationen är idag verksam i både Sverige, Norge, Danmark och Finland. De har närmare 1 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att hitta rätt IT-lösning för kunderna.