Kundfokuserad medarbetare till back-office

Kundfokuserad medarbetare till back-office

Drivs du av att arbeta i ett litet och tajt team där kulturen präglas av ett stöttande klimat? Söker du efter en flexibel vardag där ingen dag är den andra lik? Då kanske det är just dig vi söker till Danfoss customer service grupp! Här erbjuds en varierande roll med ansvar för kundservice, order- och försäljningsadministration, moms och leveransvillkor vid första kontakten med kund. Danfoss skapar lösningar för morgondagens drömmar redan idag, häng med på den resan!

Information om uppdraget

"En väldigt omväxlande roll, där arbetsdagen aldrig blir långtråkig och med goda utvecklingsmöjligheter både inom och utanför Sverige." Så beskriver Mona, en av medarbetarna på Danfoss kundsupport, sin tjänst.

Academic Work söker för Danfoss räkning en medarbetare till deras customer service grupp. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danfoss önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att uppdraget blir förlängt till ett år, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport är du ansiktet utåt och första kontaktperson för Danfoss kunder. Du har telefonen och mail som verktyg i dina kundkontakter men arbetar även mycket administrativt med bl.a. orderhantering, logistikdokumentation och fakturering. Utöver kontakten med kund har du också ett nära samarbete med andra avdelningar internt samt med tredjepartsleverantörer, allt för att säkerställa en väl fungerande kundservice- och försäljningsprocess. Du kommer även att stötta upp dina kollegor med deras arbetsuppgifter när det är högt tryck, vilket innebär att du får en varierande och utvecklande vardag och det finns alla chanser att varje dag lära sig något nytt!

Du kommer till exempel att:
 • hantera kundärenden och frågor via telefon och mail
 • registrera och administrera order och beställningar samt övrig information i SAP och Salesforce
 • agera first line support och i samband med detta samarbeta med interna avdelningar och produktionsenheter inom Danfoss globalt.
Tjänsten passar dig som trivs som allra bäst i kontakten med kund, som drivs av problemlösning och som har ett intresse för och vill lära dig mer om innovativ teknik. Med rätt inställning och driv har du stora möjligheter att gå långt. Oavsett vilken väg du vill gå framåt finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill vara en del av Danfoss både i Sverige och globalt. Här återges en möjlighet att få insyn i flera olika snabba projekt, vilket gör att möjligheterna är oändliga.

Vi söker dig som
 • har tidigare arbetslivserfarenhet från kundfokuserade arbeten, med fördel inom B2B
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet
 • har ett genuint intresse för teknik och har viljan att lära dig mer inom området
 • har god datavana samt tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet av SAP
 • tidigare arbetat i Salesforce.
Som person är du serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer. Du är flexibel och agerar effektivt även när förutsättningar förändras samt prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Eftersom du kommer ha omfattande kontakter både externt och internt krävs en mycket god kommunikativ förmåga, såväl verbalt som i skrift. Du har även en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta mot gemensamma teammål. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: augusti.
 • Omfattning: uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att uppdraget blir förlängt till ett år, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Centrala Linköping.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danfoss önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danfoss ingenjörsteknik gör det möjligt för morgondagens värld att göra mer med mindre resurser. Vi möter det växande behovet av infrastruktur, matleveranser, energieffektivitet och klimatvänliga lösningar. Våra produkter och tjänster används inom områden som kyla, luftkonditionering, uppvärmning, motorstyrning och mobila maskiner. Vi är också verksamma inom förnybar energi samt fjärrvärmeinfrastruktur för städer. Vår innovativa teknikresa startade 1933 och idag är Danfoss världsledande med ca 25 000 anställda och betjänar kunder i mer än 100 länder. Vi är privatägda av grundaren Mads Clausens familj. Läs mer om oss på Danfoss