Kundfokuserad medarbetare till Danske Finans

Kundfokuserad medarbetare till Danske Finans

Är du en driven person med stort kundfokus och som tycker om utmaningar? Trivs du med mycket kundkontakt i kombination med administrativt arbete? Har du ett flexibelt förhållningssätt och trivs i ett arbetsklimat med stor variation och högt tempo. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker två medarbetare till Danske Finans som är en del av Danske Bank. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig 2019 ut.

Danske Finans består av totalt ca 40 medarbetare och i det aktuella teamet, Customer Support, är man i dagsläget 10 medarbetare.
Uppdraget påbörjas med en introduktion till Danske Finans och Customer Support. De närmaste veckorna kommer du sedan att börja arbeta i teamet med stöttning av en kollega. Efterhand läggs fler arbetsuppgifter på och det sker löpande kompetensutveckling.
Arbetstiderna är vardagar mellan 08.30-17.00
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Finans. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under hela 2019.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i teamet Customer Support kommer du att ha varierade arbetsuppgifter innehållande mycket kundkontakt och administrativt arbete. Arbetet består i att hantera uppgifter som rör leasing och avbetalning, med kundkontakt över telefon och mail, samt administrativa uppgifter. Uppgifterna ställer höga krav på flexibilitet och initiativtagande.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och hantera inkommande telefonsamtal och mail
  • Ha kontakt med kunder och leverantörer gällande fakturor och avtal
  • Hantera leverantörsfakturor kopplade till leasing- och avbetalningskontrakt
  • Hantera uppstart av leasing- och avbetalningskontrakt
Tjänsten passar dig som har ett kundorienterat och flexibelt förhållningssätt då inga ärenden är likadana. Vidare bör du vara en lagspelare som trivs med att jobba i högt arbetstempo.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av kundfokuserat och administrativt arbete. Då detta inte är en kundsupport i traditionell bemärkelse så är det viktigt att du tycker att kundkontakt i kombination med administration är kul och givande.
Du har mycket goda kunskaper i svenska men också i engelska i både tal och skrift, och känner dig fullt bekväm med att kommunicera med utländska kunder samt med dina kollegor i Litauen. Du ska vidare ha goda kunskaper i Office-paketet.

Det är starkt meriterande om du tidigare har jobbat inom bank och finans. Likaså om du har erfarenhet av arbete gällande leasing och avbetalningar. Har du en högskole-eller universitetsutbildning inom ekonomi är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nära relationer med kunder.

Som person är du engagerad och driven! Du motiveras av samarbete och sprider positiv energi till dina kollegor. Då ärendena är ganska olika är det viktig att du är flexibel, men också att noggrannheten och strukturen är på plats.
Du brinner för god kundservice, är kommunikativ och har förmågan att skapa en trevlig upplevelse och ett förstklassigt bemötande i din kontakt med företagets kunder!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: centrala Linköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn och idag finns omkring 19 000 anställda i 15 olika länder. I Linköping finns ett flertal av bankens administrativa funktioner vilket ger goda möjligheter till en bredare inblick i organisationen.