Kredithandläggare till Danske Finans

Kredithandläggare till Danske Finans

Är du en driven person som gillar förändringar och som trivs med administrativt arbete i kombination med kundkontakt? Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett intresse för kreditarbete inom bank och finans? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi tillämpar löpande urval så var snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en medarbetare till Danske Finans som är en del av Danske Bank. Uppdraget är tänkt att starta i februari och sträcker sig 2019 ut.

Danske Finans består av totalt ca 50 medarbetare och i det aktuella teamet, Credit, som jobbar med b.la kreditförfrågningar och beredning av kreditansökningar för olika leverantörssamarbeten, är man i dagsläget åtta medarbetare. Teamet är ett glatt och energifyllt gäng, där ett gott samarbete och hjälpsamhet genomsyrar teamet.

Uppdraget är tänkt att starta i februari, och börjar då med en introduktion till Danske Finans och teamets arbetsuppgifter. Inledningsvis kommer du få stötting i dina arbetsuppgifter av en kollega i teamet och efterhand läggs fler arbetsuppgifter på.
Arbetstiderna är vardagar 08.30-17.00

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Finans. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under hela 2019.

Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare kommer ditt huvudsakliga arbete vara att hantera kreditförfrågningar från företagskunder via bankens olika leverantörssamarbeten. Stora delar av arbetet består av att bereda kreditansökningar, administrera kontrakt avseende leasing och avbetalning, samt att hantera slutkunders kontrakt från ansökan till beviljning.
Kundsupport via mail och telefon, både till interna som externa kunder, är också en viktig del av din arbetsdag

Du kommer till exempel att:
  • Hantera kreditansökningar och göra kreditbedömningar från företagskunder
  • Säkerställa att bankens riktlinjer kring penningtvätt efterlevs
  • Administrera upplägg av avbetalningskontrakt och beställningar
  • Ta emot och hantera inkommande telefonsamtal och mail
Tjänsten passar dig som trivs att jobba i ett sammansvetsat team där man tillsammans ser till kundens bästa och fokuserar på lösningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning från högskola eller universitet.
Du har mycket goda kunskaper i svenska men också i engelska i både tal och skrift. Du ska vidare ha goda kunskaper i Office-paketet.

Det är starkt meriterande om du tidigare har jobbat inom bank och finans. Likaså om du har erfarenhet av kreditarbete, och då särskilt gällande produkterna leasing och avbetalning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av kundnära jobb.

Som person är du initiativtagande och kan arbeta självständigt. Du motiveras av ett gott samarbete och sprider energi till dina kollegor. Arbetets karaktär kräver att du är strukturerad och noggrann och kan prioritera i ditt arbete.
Du brinner för god kundservice, är kommunikativ och har förmågan att skapa en trevlig upplevelse i din kontakt med avdelningens kunder!

Övrig information
  • Start: februari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Linköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn och idag finns omkring 19 000 anställda i 15 olika länder. I Linköping finns ett flertal av bankens administrativa funktioner vilket ger goda möjligheter till en bredare inblick i organisationen.