Kickstarta din karriär som kundrådgivare hos Danske Bank!

Kickstarta din karriär som kundrådgivare hos Danske Bank!

Har du en ekonomiutbildning och erfarenhet av kundbemötande? Då får du här en unik möjlighet att vara med och påverka hur Danske Bank ska möta sina kunder på morgondagens bankmarknad! Vill du bli en del av ett virtuellt team i en central rådgivarroll som är skräddarsydd för privatpersoner? Läs mer och sök tjänsten idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Just nu söker vi på Academic Work för Danske Banks räkning två nya medarbetare till deras On Demand Advisory team! Idag arbetar där ca 25 personer som i första hand arbetar med att hantera alla bolånerelaterade frågor och ärenden. Teamet en viktig kugge i kundens proaktiva motor genom den uppringande verksamheten. Det är här du som rådgivare kommer att komma in och stärka upp!

Syftet för teamet är att öka kundnöjdheten och stärka relationen med privatkunder genom att erbjuda spetskompetens och hjälpa kunden vid första kontakt. First Time Resolution är ledordet och ambitionen är att ett samtal ska räcka.

Som person söker vi dig som inte bara vill utvecklas personligt utan vi söker även dig som har ambitionen till att röra dig mot lite mer avancerade arbetsuppgifter. En viktig egenskap för rollen är att du utmanas av att identifiera och bryta ner problem och har en stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som värderar samarbete och teamarbete högt. I rollen som kundrådgivare kommer du att få en utbildning via sewdsec för att ta en bolånelicens, detta för att utveckla din spetskompetens inom bolånerelaterade frågor.

Du erbjuds
 • En möjlighet att utvecklas och bygga nya kompetenser i ett virtuellt team
 • Möjligheten att vara med och bygga teamet mot fortsatt framgång
 • En härlig teamkänsla där alla är med och bidrar och stöttar varandra
 • En flexibilietet i att kunna arbeta både hemifrån och på kontoret
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som rådgivare ligger fokus på den utringande verksamheten där du arbetar med bolånerelaterade frågor. Ditt uppdrag är att skapa kundvärde och lösa kundens specifika behov snabbt, smidigt och korrekt.

On Demand Advisory arbetar med att identifiera behov, utmaningar och möjligheter i kundens ekonomi och att slussa kunden vidare till övriga specialister i banken där det ger värde. Två faktorer som blir alltmer viktiga i vår kunds strävan mot en hög kundnöjdhet är snabbhet och enkelhet. Dessa faktorer är någonting som samtidigt ska balanseras med höga krav på dokumentation, kvalitet och regelefterlevnad. Du spelar en avgörande roll för att kunden ska uppleva banken som en trygg finansiell partner.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har god telefonvana och tidigare arbetat med utringande verksamhet
 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare bankerfarenhet
 • Bolånelicens
 • En examen inom ekonomi från universitetet eller yrkeshögskola
Som person är du:
 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: 2022-07-04
 • Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader, med goda chanser till förlängning
 • Placering: LINK Business Center, Linköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se