Junior utvecklare i C++ eller Python

Junior utvecklare i C++ eller Python

Nu söker vi dig som vill bidra till förändring genom teknisk uppfinningsrikedom! Här jobbar du brett med mjukvaruutveckling i en säkerhetskritisk miljö. Du välkomnas av ett sammansvetsat gäng med stor gemenskap som hittar på många olika aktiviteter tillsammans. Sök redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en utvecklare till vår kund som utvecklar och levererar innovativa produkter och tjänster för att lösa morgondagens problem. Kärnan i deras verksamhet är att åstadkomma förändring genom teknisk uppfinningsrikedom, så nytänkande och innovation uppmuntras. Kunden är ett konsultbolag som har kontor och är verksamma inom många branscher och områden över hela Sverige.

Du blir en del av ett stort team med en blandning av seniora och juniora utvecklare där man gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Ditt första projekt är inom försvarsområdet där du får vara med och utveckla mjukvara till morgondagens försvarslösningar.

Du erbjuds
 • En stark gemenskap där alla känner alla och där gemensamma aktiviteter är en stor del av vardagen, aktiviteterna bestämmer teamet tillsammans
 • Att få utvecklas programmeringsmässigt och lära dig av erfarna kollegor
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen jobbar du med mjukvaruutveckling i antingen C++ eller Python i en säkerhetskritisk miljö. Du är delaktig i hela utvecklingskedjan från krav till implementation och verifiering. Teamet jobbar agilt och verktyg du kommer jobba med är bland annat Git, Bitbucket, DOORS, Confluence och Jira.

Vi söker dig som
 • Har en relevant ingenjörsexamen, eller planerar att bli klar till sommaren, på minst högskolenivå
 • Har goda kunskaper inom C++ eller Python, alternativt har kunskaper i liknande språk och vill utvecklas i de språken
 • Har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation med kollegor är en stor del av rollen
 • Har svenskt medborgarskap, detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebärhär
Som person är du...
 • Självgående
 • Flexibel
 • Samt har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping, på plats hos kund
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se