Junior systemutvecklare till Combitech

Junior systemutvecklare till Combitech

Är du en junior systemutvecklare som vill starta din resa hos ett tryggt, stabilt och innovativt företag? Vi tror på dig som vill ta klivet in på ett företag som verkligen satsar på att bygga din framtid tillsammans med dina kollegor. Hos Combitech får du jobba med den senaste tekniken i projekt kopplade till kunders spetsteknologi, eller med innovativa inhouse-projekt där du får möjlighet att testa olika roller och uppdrag. Det är ditt intresse och driv som sätter ramarna för ditt arbete och din utveckling - ditt nästa karriärsteg kan bli internt hos Combitech eller hos deras spännande partners!

Information om uppdraget

Det gäller att hitta det man brinner för! Men vägen dit är inte alltid spikrak. Det gillar Combitech och för att kunna hitta rätt tror vi att Combitechs upplägg är perfekt. Här är flexibiliteten i arbetsrollen större än vanligt, målet är att du som anställd ska få den absolut bästa chansen till lärande och utveckling. Just den här filosofin bygger upp både bred och djup kompentens som öppnar för många intressanta projekt. Är du mer senior inom området? Då är du istället välkommen att kolla in annonsen här

Teamen speglas av kommunikation, samarbete och prestigelöshet. Du bygger relationer med dina Combitechkollegor från andra team via exempelvis lunchdiskussioner kring något för tillfället intressant ämne. På så sätt får du en bred inblick i olika typer av roller och uppdrag, medan du har chans att både få och bidra med nya infallsvinklar till projekten. Combitech är även platsen där du kan vara anställd länge utan att tröttna! Thomas, affärsområdeschef på Combitech, berättar om sin stora utvecklingsresa under hela 22 år på företaget. Vad är framgångsfaktorn? Här får du veta mer, men Thomas sammanfattar:

Det bästa är att man får vara ny på jobbet många gånger- Thomas

Tjänsten är ett konsultuppdrag eller direktrekrytering beroende på överenskommelse med Combitech. Är du konsult via Academic Work är ditt uppdrag inledningsvis heltid under 6 månader. Det finns därefter goda möjligheter att bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, alternativt så blir du tillsvidareanställd hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Vi kan inte skriva ner exakt vad du kommer att göra, då uppdragen anpassas efter person, kompetens och utvecklingskurva. Därför tror vi den flexibla och nyfikna sidan av dig sporras av att du kan få möta olika typer av roller och projekt - och som junior får du här möjlighet att testa dig fram till vad du gillar. Arbetet sker både inhouse eller externt hos kund med uppgifter som sträcker sig över hela utvecklingsprocessen. I och med ökad erfarenhet kan du senare komma att arbeta som specialist inom vissa delmoment i projekten. Digitalisering är kanske ett uttjatat ord, men att delta i övergångsfasen från det mekaniska till det digitala är precis det du kommer vara med att göra.

Vi söker dig som

För att kunna utnyttja dessa möjligheter behöver du:
 • En civilingenjörsexamen från exempelvis D, Y eller E-linjen. Är du högskoleingenjör kan det likaväl passa bra, men då behöver du visa upp lite erfarenhet.
 • En god förståelse för agil utveckling
 • Goda kunskaper i C/C++/Java eller C#
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har varit i kontakt med något av följande, annars kanske du vill lära dig?
 • Python, GIT, QAC++, Bitbucket JIRA, Jenkins
 • Matlab, Simulink eller XtUML
 • Vi tycker det är fantastisk kul om du kan visa upp olika typer av hobbyprojekt. Råkar du ha arbetat i industri tidigare är detta en klar fördel.
Säkerhetskontroll kommer att genomföras innan anställning.

På Combitech är offerkoftan förbjuden, ansvaret är ditt och teamets tillsammans! Prestigelöshet och kommunikation är centralt för att komma framåt i projekten, vilket även bidrar till din och teamets utveckling. Du tar fullständigt ansvar för dina uppgifter, deras framfart och att lyfta problemen som uppkommer på vägen. Du kommer även med nya idéer när tillfälle ges!

Övrig information
 • Start: Från och med september eller efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader hos Academic Work, alt direktrekrytering till Combitech.
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Combitechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 • Är du mer senior inom området? Då är du istället välkommen att kolla in annonsen här
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Combitech arbetar 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer alla tillsammans i en kultur där personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning uppmuntras. Detta sammanfattas i deras mission, Technology with a purpose.