Junior mjukvaruutvecklare till Syntronic

Junior mjukvaruutvecklare till Syntronic

Vill du jobba för ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs? Har du också en ingenjörsutbildning och en stor dos nyfikenhet som driver dig i ditt arbete? Nu har du chansen att få arbeta i en roll som mjukvaruutvecklare med stora utvecklingsmöjligheter i en trevlig arbetsmiljö! Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvaruutvecklare till Syntronics verksamhet i Linköping. Syntronic arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanade projekt i en internationell miljö. Här arbetar du såväl som individuellt som i team utifrån ett Agilt arbetssätt. Du får även möjlighet att ta del av Syntronics interna kompetensnätverk så att du har god möjlighet att utvecklas både tekniskt och i konsultrollen. På Syntronic får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare som alltid finns som bollplank och inspiratörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer pågå under 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare får du möjlighet att arbeta på ett kunduppdrag internt på Syntronic eller som konsult ute hos våra kunder. På Syntronic kommer du arbeta med verktygen GCC och Ecplise.

Du kommer till exempel att:
  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder
  • Designa, utveckla, testa och förvalta inbyggd mjukvara
I den här tjänsten finns även möjlighet till, kortare eller längre, utlandstjänstgöringsuppdrag på något av Syntronics designkontor i Asien eller Nordamerika.

Vi söker dig som
  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning
  • Har programmeringskunskaper inom C och/eller C++
  • Har erfarenhet av versionshanteringssystem som Git eller Subversion
  • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har arbetat inom miljöer såsom Barebone, RTOS och Linux

Som person är det givetvis viktigt att du besitter de tekniska kunskaperna som eftersöks för tjänsten men även att du är nyfiken, har framåtanda och en vilja att ha kul på jobbet.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
  • Placering: Linköping
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronic önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.