Junior elektronikingenjör till Veoneer!

Junior elektronikingenjör till Veoneer!

Är du i slutfasen av din utbildning och inte hunnit söka något jobb, det är inte försent! Nu finns möjligheten för dig som läst till civilingenjör inom elektronik att få arbeta på Veoneer. På Veoneer får du arbeta med de nyaste, men ändå en av de mest erfarna elektronikuppstartningarna för bilsäkerhet.

Information om uppdraget

På Veoneer arbetar de med teknik som är i framkant inom bilindustrin och med målet att påskynda tillväxten inom självkörande bilar. I Linköping utvecklas nästa Veoneer-kamerasystem utifrån elektronik och optik till programvara, algoritmer och fordonsprovning. Om du tycker om att arbeta i en innovativ organisation med en stark drivkraft för förbättringar och schyssta karriärmöjligheter, då är Veoneer en arbetsplats för dig.

Du kommer vara en av de personer som kommer komma i kontakt med toppmodern teknik först. I denna roll kommer du ha en viktigt roll för den elektroniska utvecklingsprocessen där du kliver in i vid tillverkningen av de första prototyperna. Vidare kommer du granska designen vid designpunkten och sedan ha huvudansvaret för att verifiera att produkten uppfyller både kund men också Veoneers krav är ur en elektronisk synvinkel.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Du kommer verifiera produkterna genom funktionalitetstest, mätningar och kategorisering av parametrar och prestanda. Exempel på mätningar är strömförsörjningsvalideringar som spänning, strömförbrukning, stabilitet, buller, effektivitet och upptrappning av tåg.
 • Andra mätningar är timing, stignings- och falltider, signalintegritet, ögondiagram och höghastighetsminnebussvalidering. Du kommer att använda ett mycket modernt elektroniskt lab, utrustning och toppmoderna verktyg.
Vi söker dig som

* Civilingenjör/kandidatexamen eller motsvarande inom elektronikteknik eller liknande. Lämpliga utbildningar är Elektroteknik, Elektronisk Design, Y, D, E, etc.

Meriterande om du har
 • Erfarenhet av mätmetodik, elektroniskt test och verifiering.
 • Erfarenhet med hjälp av oscilloskop, multimetrar, signalgeneratorer, frekvensräknare, spektrumanalysatorer, nätverksanalysatorer och annan gemensam utrustning i ett elektroniskt laboratorium.
 • Erfarenhet från Python och andra programmeringsspråk.
 • Goda kunskaper i svenska
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och de är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Veoneerkoncernen har idag ca. 60.000 anställda och finns i alla världsdelar.