Junior Operations Officer till Danske Bank

Junior Operations Officer till Danske Bank

Har du ett brinnande intresse för bank och finans och är i början av din karriär? Nu erbjuds du som är i början av din karriär en möjlighet att få in en fot på en av Nordens ledande finanskoncerner och driva verksamheten framåt. Vill du vara med på en spännande förändringsresa hos Danske Bank där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge den bästa kundupplevelsen? Välkommen in med din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu medarbetare till tjänsten som junior operations officer till Danske Bank i Linköping. Du kommer att tillhöra teamet Loan Services 2 som idag består av 13 medarbetare inom enheten Customer Service Delivery. Teamet har god sammanhållning och du arbetar i ett öppet kontorslandskap med närhet till dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig i 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Operations Officer i Loan Services 2 avlastar du rådgivare med kreditadministration för såväl befintliga kunder som vill utöka sina lån, som nya som vill flytta sina lån till Danske Bank. Du skickar ut kredithandlingar, betalar ut lån och löser lån i andra banker. Teamet hanterar hela processflödet från utskick till efterarbete, vilket innebär kontakt med andra banker och institut samt direkt med våra kunder. Vi delar våra processer med team i andra länder vilket innebär att vi har mycket kontakt med kollegor utanför Sverige. Danske Bank erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål att skapa värde för kunden.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera låneutbetalningar
 • Upprätta kredit- och panthandlingar
 • Utföra dokumentation i bankens system
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. Vi erbjuder dig en inkluderande global arbetsmiljö där du är med och bidrar till bankens framtida utveckling.

För att snabbt komma in i arbetet och för att få de bästa förutsättningarna för att kunna utföra ett bra arbete kommer du att få en gedigen introduktion som består av både teoretiskt och praktiskt lärande.

Vi söker dig som
 • har akademisk examen från högskola/universitet inom ekonomi eller affärsjuridik.
 • är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift.
 • har goda datorkunskaper samt grundläggande kunskap inom Office-paketet.
Det är meriterande om du
 • har arbetslivserfarenhet av service och kundkontakt.
 • har arbetslivserfarenhet gällande administration.
Som person är du flexibel och trivs med förändring i en miljö med högt tempo och framåtanda. Du kan arbeta självständigt, men är framför allt en lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar för att bidra till teamets utveckling. Då rollen innefattar tätt samarbete med kollegor är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga där du bygger relationer snabbt och har högt i tak i din kommunikation. Du gillar att arbeta metodiskt med kunddata och kan se helheten, och levererar goda resultat även vid hög arbetsbelastning.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, dagtid 8:00-16:30.
 • Placering: centralt i Linköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en nordisk fullservice bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har de hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har idag drygt 1400 medarbetare i Sverige fördelade på ett 50-tal kontor. Banken erbjuder utöver banktjänster även lösningar inom pension, försäkring, investering och kapitalförvaltning.