Junior .NET-utvecklare till Fujitsu

Junior .NET-utvecklare till Fujitsu

Vill du bli en del av en organisation som täcker en global marknad? Vill du arbeta i ett team där kompetensutveckling och innovation är en del av vardagen? Vill du vara med och utveckla framtiden? Då är Fujitsu C7 rätt arbetsplats för dig.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning juniora systemutvecklare till teamet i Linköping som utvecklar Fujitsu C7. På drygt 10 år har Fujitsu C7 vuxit fram som ett av de främsta projektstyrningsverktygen på marknaden. I dag finns flera tusen användare som med C7 har överlägsen kontroll på sina projekt från anbud/projektstart ända fram till sista slutfakturan. Deras erbjudande täcker idag en global marknad och de expanderar just nu för fullt. I rollen som .NET-utvecklare kommer du ingå i ett seniort team som alla kommer stötta och bidra till din fortsatta utveckling. Här blir du en del av en engagerad och rolig miljö en växtplats för dig som vill utvecklas och göra ständiga framsteg.

Arbetsuppgifter

Som .NET-utvecklare arbetar du med C#, .NET, MVC, REST, Angular och Azure. I rollen som utvecklare kommer du att bli expert på bland annat projektverktyget C7. Du kommer arbeta i projektform och få möjlighet att arbeta med olika moduler i Fujitsu C7. Du kommer även ha möjlighet att utveckla den molnbaserade verisonen av Fujitsu C7. Kunderna du arbetar med finns inom tjänste-, energi- och entreprenadbranschen och har ofta marknadsledande positioner. I rollen ingår även förvaltning och testning av systemen samt hantering av supportärenden.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning på högskolenivå. Exempelvis Systemvetare, Civilingenjör inom Industriell ekonomi/Datateknik/IT eller liknande.
  • Har kunskaper inom C# och .NET.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken används i kontakten med kund och kollegor.
MERITERANDE

* Erfarenhet av mjukvaruutveckling och applikationsdesign, gärna från ett produktutvecklingsbolag samt har erfarenhet av att arbeta agilt.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att förstå kunder såväl som kollegors behov. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i problem med målsättning att finna innovativa och flexibla lösningar. Vidare är du en initiativtagare som ser till teamets bästa och är prestigelös i ditt sätt att agera och arbeta. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och driver självständigt dina uppgifter framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Linköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fujitsu.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. På Fujitsu blir du en del av ett annorlunda IT-företag! Värderingarna och kulturen präglas av dess österländska arv, där Kaizen är ett av honnörsorden. Kaizen betyder ständiga förbättringar och hos Fujitsu lever man efter att ingen process är så bra att den inte kan förbättras ytterligare.