Junior El-projektör till Sweco!

Junior El-projektör till Sweco!

Vill du arbeta som projektör? Har du en eftergymnasialutbildning inom elkonstruktion och tycker du om att arbeta i CAD? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill få möjligheten att arbeta i ett bolag som arbetar med framgångsfaktorerna utveckling och lärande. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en elkonstruktör till Sweco. Du kommer arbeta på en avdelning som består av 10 medarbetare. Avdelningens inriktning är främst säkerhet mot sjukhus, exempelvis teknisk utrustning i operationssalar. Arbetet hos Sweco sker i ett öppet kontorslandskap, så det finns en närhet till mer erfarna personer som utför liknande arbetsuppgifter som denna tjänst innebär.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som el-projektör kommer du arbeta med flera olika projekt. Det kan vara allt från besiktningar till projekt som fortlöper i flera år, vilket innebär ett omväxlande arbete. Framåt kan möjligheten finnas att nischa sig mer inom ett specifikt område om det är av intresse. En stor del av arbetet innebär att rita i CAD och en mindre del består av att utforma beskrivningar i skrift.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra elkonsuktioner i CAD-miljö
 • Arbeta med beskrivningsarbete gällande tekniska beskrivningar
 • Genomföra beräkningsarbete
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom El, automation eller motsvarande.
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i tjänsten.
 • Innehar B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten.
 • Grundläggande kunskaper i Autocad.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av elkonstruktionsprogram såsom exempelvis MagiCAD.

Då du kommer arbeta i team är det av stort vikt att du som person har lätt för att samarbeta och trivs i en social roll. Samtidigt ser vi att du är självgående i ditt arbete och att du trivs med att ta egna initiativ. Ytterligare egenskaper som är viktiga är att du har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete på ett noggrant och effektiv sätt.

Övrig information
 • Start: Början av september
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enlig överenskommelse
 • Placering: Linköping eller Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14500 anställda i 14 länder, varav 5600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.