Junior Applikationskonsult till EVRY!

Junior Applikationskonsult till EVRY!

Det här är tjänsten för dig som har ett starkt IT-intresse, vill arbeta i en annorlunda supportroll, arbeta för långsiktiga relationer med kund och som vill göra karriär hos EVRY! Som applikationskonsult kommer du att arbeta nära systemutvecklare och bidra med innovativa tankar och idéer gällande systemfel. Här är det endast du som sätter begränsningarna för din kreativitet.

EVRY värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som betyder mycket även för dig. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa arbetsglädje, skapa kundnytta och lyfta företaget till nya höjder. Du får möjlighet växa och utvecklas inom företaget. Det är upp till dig att visa vad du vill och vart du vill!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs vägnar 1-2 personer till teamet för applikationssupport! EVRY är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag som levererar lösningar som hjälper oss i vårt vardagliga liv allt ifrån att ta ut pengar i en bankomat till att boka tågbiljetter, eller få ett digitalt meddelande om en paketleverans. Oavsett tidpunkt är det mer än en miljon skandinaver som använder EVRYs lösningar. EVRY står bakom många innovationer som har förändrat och förenklat människors vardag. Här får du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor.

Som applikationskonsult kommer du att tillhöra ett glatt team på 8 personer tillsammans med en nära teamledare. Inom teamet ligger tyngdpunkten på god samarbetsförmåga och det finns alltid utrymme för att kasta ut en fråga eller få stöd och uppmuntran. Alla kan inte allt, men tillsammans löser vi de uppdrag som våra kunder ger oss.

Detta är en mycket lärorik och varierande roll som ger dig möjlighet att arbeta med breda IT-frågor. Om vilja och nyfikenhet finns, har du också så småningom möjligheten att testa på andra roller inom organisationen vartefter din kompetens tar dig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig över sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som applikationskonsult innebär att du får ärenden från servicedesk och kunder. Det går att likställas med 2-3 linjesupport och genom din kompetens kommer du att understödja kunden och finna lösningar på problem. Ditt arbete sker på mellanskikt och inte fullt på kodnivå, men i och med större erfarenhet kan du komma att arbeta på kodnivå om intresse finns.

Som applikationskonsult kommer du till exempel att:
 • Tolka felmeddelanden och arbeta för att lösa dem.
 • Felsöka i systemen där orsaken till problemen kan vara varierande så som rent tekniska fel, nätverksproblem eller en behörighet som slutat fungera.
 • Koordinera kommunikation mellan leverantör och kund rörande uppkomna problem i systemen
Tjänsten passar dig som har ett starkt IT-intresse och vill få in en fot i en växande bransch där du kan utvecklas och trivas länge i din roll, eller kanske någon annan på sikt?

Vi söker dig som
 • Innehar en minst YH-examen inom något IT-område.
 • Har ett starkt IT-intresse
 • Har en god systemförståelse
 • Är bekväm i Windows-miljöer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du

Har en kandidatexamen från exempelvis systemvetenskap eller datateknik.

om du har erfarenhet inom en likande roll. Har du kommit kontakt med Linux, Active Director, databaser eller någon typ av ärendehanteringssystem är detta till din fördel! Vi blir extra nyfikna om du kan berätta om någon typ av IT-relaterat intresse du gör på fritiden.

Hos EVRY värnas det om personalens utveckling och du kommer att ges åtskilligt med utrymme för detta. Därmed ser vi att du som person förvaltar möjligheten genom att vara viljestark, visa framfötterna och ha ett driv för din egen utveckling. Vidare ser vi att du självständigt tar ansvar för ditt arbete och är en doer. Då arbetet är varierande är det även av vikt att du har ett flexibelt förhållningssätt och genom ett strukturerat arbetssätt levererar goda resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Inledningsvis 6 månader, men goda möjligheter till förlängning på uppdraget.
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver deras lösningar!