Intresserad av teknisk projektledning i internationell miljö?

Intresserad av teknisk projektledning i internationell miljö?

Vill du också ligga steget före i att leverera teknologiska lösningar? Som projektledare på Syntronic får du arbeta med den senaste tekniken i innovativa och agila projekt på uppdrag av kunder inom främst fordons- och flygbranschen. Du ansvarar för globala samarbeten tillsammande med engagerade och erfarna kollegor, där du på bästa sätt får nyttja din kompetens inom teknik och ledarskap samtidigt blir du en del av ett internationellt företag som ser deras personal som sin främsta resurs och erbjuder utvecklingsmöjligheter därefter. Vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Då Syntronic växer och har en fortsatt hög efterfrågan från sina kunder så söker vi nu tillsammans med Syntronic en teknisk projektledare inom mjukvara till deras kontor i Linköping.

Syntronic i Linköping är specialister inom teknikområdena mjukvaruutveckling och elektronik, mekanikkonstruktion, systems engineering och deras leveranser sitter inom flyg, telecom, bilindustrin. Som teknisk projektledare på Syntronic kommer du att arbeta med många olika typer av uppdrag inom produktutveckling. Du kommer att vara en nyckelperson som leder team på 2-15 motiverade och drivna medarbetare mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst.

Du kommer att ansvara för projekt gentemot Syntronics kunder i en övergripande roll som både innefattar att följa upp arbetet i teamet internt samt ha en nära dialog med kund.
Projekten är mjukvarunära inom främst automotive och flygbranschen. Du kommer att arbeta och utvecklas i en internationell miljö och ansvara för kontakten med kund, leverantörer och underleverantörer.

Om du vill jobba på ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs, där de arbetar med coachning, individanpassad kompetensutveckling och uppföljning samt erbjuder globala karriärmöjligheter är svaret Syntronic!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Syntronic.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Skapa och följa upp projektplaner samt projektbudgetar.
 • Leda och fördela arbetet i team.
 • Göra val av teknik samt säkra kvalitén i projektets leverans.
 • Medverka vid införsäljning av nya kundprojekt.
Tjänsten passar dig med stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas i en internationell miljö med engagerade kollegor. Syntronic arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt vilket erbjuder dig variation och möjlighet att utvecklas inom olika branscher och områden. På Syntronic finns goda karriärmöjligheter!

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning. Intressanta utbildningar är exempelvis datateknik, industriell ekonomi eller elektroteknik.
 • Har några års erfarenhet av mjukvarubaserade projektledningsuppdrag, gärna inom en teknikintensiv bransch.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i kontakt med kunder och kollegor.
Som person är du är du social och har en god förmåga att motivera ditt team. Du trivs med varierande arbetsuppgifter i en övergripande roll där du ser till att arbetet drivs framåt. För att lyckas i rollen krävs det att du har en god förmåga att planera och organisera samt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med både projektmedlemmar och kunder. Det är vidare viktigt att du känner engagemang för Syntronics fortsatta utveckling och byggande av verksamheten.

Övrig information
 • Start: Tjänsten finns tillgänglig omgående men fokus är att hitta rätt person varför eventuell uppsägningstid inte är något hinder.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. inledande 6 månaders provanställning.
 • Placering: Teknikringen 9, Mjärdevi, Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid, kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Frida Andersson, 013-470 96 09.
För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de sina kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland deras kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin.