Installationstekniker för omgående uppdrag

Installationstekniker för omgående uppdrag

Har du ett intresse för it och tycker om att arbeta praktiskt? Då har vi en spännande tjänst för dig! Vår kund bygger för närvarande en av Europas största serverhallar i Linköping. Projektet förväntas pågå under en längre tid, så tjänsten är långsiktigt förankrad. För dig med rätt inställning så kan det här vara början till en spännande och utvecklande karriär hos vår kund.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en installationstekniker till deras site i Mjärdevi. Vår kund har för tillfället en hög arbetsbelastning och behöver därför förstärkning i form av en installationstekniker. Du kommer att ingå i ett team om 4-6 personer, där du till en början får en handledare som vägleder dig i ditt arbete.

Din framtida kollega säger så här om sin vardag: Arbetsuppgifterna är verkligen varierande. Ena dagen drar vi kablage och installerar servrar, medan vi den andra dagen bygger stora serverracks, för att dagen därpå montera stora skåp som vi sen sätter serverracken i. Sajten som vi arbetar på är verkligen cool. Om man är intresserad av IT och teknik, så kommer man passa väl in här.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget kommer till en början att vara på 6 månader med möjlig förlängning året ut.

Arbetsuppgifter

Som installationstekniker kommer du att ha en varierad arbetsdag, där du får arbeta praktiskt och med spännande teknik. Du kommer bland annat att:
  • Dra kablar.
  • Skruva ihop servrar och radiobaser.
  • Bygga stora serverrack och montera skåp som serverracken sätts i.
Vi söker dig som
  • Tycker om att arbeta praktiskt. Du är händig och gör gärna enklare installationer i hemmet själv. Vidare är du intresserad av IT och teknik. Om du är den som bygger ihop din egen eller andras datorer har du rätt förutsättningar för att klara av arbetet.
  • Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du problemlösande. Du är driftig och tar tag i saker innan någon ber dig om det. Vidare är du en person som är duktig på att arbeta i team. Du är en lagspelare, samtidigt som du kan arbeta självständigt, och föra ditt arbeta framåt på egen hand.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning året ut.
  • Placeringsort: Linköping
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som levererar fälttjänster mot kunder inom telecombranschen i hela mellersta och södra Sverige. Företaget är i tillväxtfas och består i dagsläget av ca 700 anställda.