Installationstekniker/IT-tekniker till Transtema!

Installationstekniker/IT-tekniker till Transtema!

Har du ett intresse för IT och teknik och tycker om att arbeta praktiskt? Då har vi en spännande tjänst för dig! Transtemas kund bygger för närvarande en av Europas största serverhallar i Linköping. Projektet förväntas pågå under en längre tid, så tjänsten är långsiktigt förankrad. För dig med rätt inställning så kan det här vara början till en spännande och utvecklande karriär hos vår kund.

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal installationstekniker och IT-tekniker till Transtema och till deras kunds site i Mjärdevi. Transtemas kund har en hög arbetsbelastning och behöver därför förstärkning i form av en installationstekniker och IT-tekniker. Du utgår från siten i Linköping och du kommer att ingå i ett team om 6-12 personer. Till en början får en handledare som vägleder dig i ditt arbete.

Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik.

Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. Till siten i Linköping som idag består av drygt 45 medarbetare söker de nu ytterligare personer med kompetens inom teknik.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transtemas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att ha en varierad arbetsdag där du kommer att arbeta i en datacentermiljö. Dina arbetsuppgifter är bland annat:
 • Installationer av hårdvara
 • Driftsättning genom data-, kraft- och fiberkablage.
 • Förvaltning och felsökning
 • Skriva installationsdokumentation på de ärenden som du hanterar
 • Arbeta med konfiguration av servrar, routrar och switchar
Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieutbildning inom el, tele, teknik eller nätverk
 • Du har arbetslivserfarenhet
 • Har ett brett teknikintresse
 • Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du
* Har erfarenhet inom roller från teknik, nätverk, fiber eller liknande

Som person är du problemlösande. Du är driftig och tar tag i saker innan någon ber dig om det. Vidare är du en person som är duktig på att arbeta i team. Du är en lagspelare, samtidigt som du kan arbeta självständigt, och föra ditt arbeta framåt på egen hand.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placeringsort: Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se