Handläggare till Direktkontor Företag

Handläggare till Direktkontor Företag

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för bank och finans? Nu finns det möjlighet att få in en fot på en av Nordens ledande finanskoncerner och vara med och driva verksamheten framåt. Kom och bidra med ditt engagemang, utveckla dig själv och bankens affärer! Välkommen in med din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danske Banks räkning en Handläggare med fokus på bostadsrättsföreningar för uppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget löper fram till årsskiftet med chans till förlängning. Du kommer att tillhöra avdelningen Direktkontor Företag som ligger centralt i Linköping där du kommer arbeta i öppna kontorslandskap tillsammans med tolv kollegor i ditt team. På kontoret sitta ca 150 personer och i Linköping arbetar ca 450 personer på Danske Bank.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som handläggare med fokus på bostadsrätter kommer du tillhöra Direktkontor Företag och arbeta med administrativa uppgifter, med inriktning mot bankens brf-kunder.

Din uppgift kommer att delvis fokusera på bostadsrättsföreningar med att stötta dem med bland annat ränteofferter samt analysera bokslut. Idag finns ett arbetssätt för hur man arbetar med detta, där du har möjlighet att komma med förslag på hur man kan vidareutveckla och effektivisera detta. Utöver den delen kommer du att stötta upp dina kollegor i diverse administrativa arbetsuppgifter samt te emot förfrågningar från företagskunderna via olika kanaler.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram ränteofferter
 • Stötta kollegor med diverse administrativa uppgifter
 • Få förståelse för hur man värderar fastigheter
 • Analysera bokslut
 • Följa marknadsutvecklingen av korta och långa räntor
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Tjänsten passar dig som är förändringsbenägen, du trivs i en miljö med högt tempo och framåtanda. Du brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. Vi erbjuder dig en inkluderande global arbetsmiljö där du är med och bidrar till bankens framtida utveckling.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du
 • Har bra kunskaper i Excel där du arbetat med macro
 • Har arbetat inom bank
Som person är du social och ansvarstagande. Du kommer tillhöra ett team men arbetet ställer höga krav på din förmåga att ta initiativ samt arbeta självständigt i högt tempo. Vidare har du en god förmåga att se sammanhang och ha förståelse för helheten i de processer du arbetar i. Då uppgifterna är administrativa ser vi att du är strukturerad i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, senast 1 oktober
 • Omfattning: Heltid fram till årsskiftet
 • Placering: Centralt i Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering i 16 länder. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen i Sverige och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken agerar inom tre huvudsakliga affärsområden - Personal Banking, Business Banking samt Corporate & Institutions. Danske Banks vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern.