Handläggare av bostadstillträden till Customer Financing

Handläggare av bostadstillträden till Customer Financing

Har du en utbildning inom ekonomi och är nyfiken på att jobba inom bank- och finans? Nu finns möjligheten för dig som har ett intresse av fastighetsaffärer att bli en del av tillträdesgruppen på Danske Bank. Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, såväl din egen som Danske Banks, och du ges möjligheten att med ett slagkraftigt erbjudande kunna möta både nya och befintliga kunder inom banken. Vi bearbetar urvalet löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Vi söker nu handläggare för Danske Banks räkning med start omgående. Du kommer att tillhöra avdelningen Customer Financing SE som är det team inom Technology & Services Sverige som supporterar Personal Customers med hanteringen av bostadstillträden. Teamet sitter i öppna kontorslandskap i centrala Linköping.

Som handläggare kommer du bli en del av det team inom Danske Bank som bl.a. genomför bostadstillträden på distans avseende bankens privatkunder samt frånträden för bankens samtliga kunder. Teamets uppdrag innefattar förarbete, genomförande och efterarbete. Krediter är en stor del av bankens tillväxtpotential och Customer Financing är en viktig spelare i det arbetet.

Du erbjuds
 • En spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden
 • Personlig och professionell utveckling.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som handläggare kommer du att ansvara för genomförandet av bostadstillträden för köpare eller säljare. I rollen kommer du att ansvara för tillträde samt frånträden vilket innefattar kontakt med mäklare, kundansvariga på kontor, samt andra banker och myndigheter.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera låneutbetalningar i banken
 • Lösa lån i andra banker
 • Dokumentera ärenden
Tjänsten passar dig som brinner för utveckling, både din egen men även Danske Banks affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller annan relevant akademisk examen
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativa uppgifter
 • Har goda datakunskaper
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska då det krävs för arbetet
För att lyckas i rollen som handläggare behöver du ha förståelse för både kund och affär och din servicekänsla är tydlig. Vi ser det som självklart att du har ett stort engagemang för dina uppgifter. Du tycker om att jobba tillsammans med andra mot uppsatta mål, men likaså jobba självständigt med eget ansvar. Du har dessutom en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete du genomför. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Som person är du:
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader, med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Centrala Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Sista ansökningsdag är den 4 oktober.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och verksamhet i 12 länder över hela världen. Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur och söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och affären.

Idag arbetar drygt 22 000 medarbetare inom koncernen. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank även försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.