Grafisk Designer till REIREI

Grafisk Designer till REIREI

Har du ett öga för grafisk design? Vill du arbeta i en kreativ roll med många kontaktytor? Då kanske detta är en tjänst för dig! Vi söker dig som är initiativtagande och bekväm med att underhålla kundrelationer parallellt med ditt kreativa arbete. Låter detta som du? Läs vidare och ansök redan idag!

Information om uppdraget

REIREI AB grundades 2011 som distributör av barnprodukter i Skandinavien. De har ett av marknadens mest spännande utbud av varumärken med nya som tillkommer löpande. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för grafisk design och marknadsföring och som vill växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Tjänsten är ett vikariat på minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du kommer arbeta med den digitala kommunikationen för att marknadsföra REIREI genom att ta fram material samt behandla bild och video utifrån olika grafiska profiler och behov. Materialet kan till exempel vara kataloger, roll-ups, webb och annonser, och ditt arbete är att skräddarsy bästa tänkbara lösning i varje enskilt fall. Denna roll ställer höga krav på din förmåga att skapa och underhålla goda relationer då du både har mycket interna kontakter där du bl.a. tillgodoser säljteamet med marknadsföringsmaterial, men också externa kontakter med återförsäljare, tryckerier and andra samarbetspartners.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
  • Arbeta med bild och videoredigering i framför allt InDesign och Photoshop.
  • Digital annonsering.
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial examen inom marknadsföring, kommunikation, grafisk design eller motsvarande.
  • Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska, då verbal och skriftlig kommunikation sker på båda språken.
  • Tidigare erfarenhet från liknande roller.
Det är meriterande om du har kunskaper inom Google analytics eller Salesforce.

I den här processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, och vi förväntar oss att du motiverar dig väl för rollen i din ansökan. Som person är du initiativtagande och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Du har en god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga och kan skapa en helhet utifrån flera olika pusselbitar. Du trivs i en föränderlig miljö där dagordningen snabbt kan ändras och du är bekväm i att fatta egna beslut gällande dina projekt. Givetvis är du kreativ och har ett stort intresse för det grafiska, samt att du är utåtriktad och målmedveten och har en god förmåga att både knyta nya kontakter liksom underhålla befintliga relationer.

Övrig information
  • Start: Januari 2020
  • Omfattning: Heltid, inledningsvid 6 månader med möjlighet till förlägning.
  • Placering: Linköping
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REIREI AB grundades 2011 som distributör av barnprodukter i Skandinavien. REIREI är din leverantör av innovativa barnprodukter med hög design och kvalitet i Skandinavien. Deras varumärken är i dagsläget AeroSleep, AeroMoov, Baby Tula, BABYZEN, BuggyLOVE, Ergobaby, Ubbi, UPPAbaby, Zazu och nya varumärken tillkommer löpande.