Gaia söker nya kollegor till utvecklingsteamet!

Gaia söker nya kollegor till utvecklingsteamet!

Det krävs nyfikenhet, hjärta och engagemang för att ständigt leverera digitala lösningar som lyfter användarupplevelsen till nästa nivå. Här finns en stark tro på ny teknik och innovation, som kombineras med förståelsen att det för sig självt inte räcker hela vägen. I snart 25 år har nämligen Gaia jobbat med att göra sina kunders digitala grejer smarta, snygga och enkla att både fatta och älska. Hos Gaia hittar du en livfull arbetsplats där man jobbar nära både kund och kollegor, varvat med socialt häng och spännande utbildningar. Tur för dig att Gaia söker nya kollegor till utvecklingsteamet, tillsammans kan ni driva samhällets digitala utveckling framåt!

Information om uppdraget

Academic Work söker tillsammans med Gaia utvecklare som vill stärka upp deras innovativa team i Linköping och Norrköping. Buzzwords såsom digitalisering, innovativ programmering och AI är lätt att slänga sig runt med, men vad får en utvecklare faktiskt göra på ett företag som Gaia? Det blir mer tyngd i orden när man stolt kan visa upp sina kollegors arbete och se hur det matchar vad de lovar.

Åre Trails var ett utmanande och spännande uppdrag. Projektet växte fram av att Åre satsade på att bli en året runt destination, och då gav Gaia förtroendet att utveckla en digital lösning. Resultatet blev en app (och webbsida) som samlar information om Åres sommarleder i en visuell 3D-karta, med många avancerade finesser såsom lättöverskådliga höjdskillnader. Nöjdare sommarbesökare? Absolut. Med teamwork, innovation och ett fokus på slutkunden är det inga problem. Gaias projekt handlar om att hitta digitala lösningar på problem där off-the-shelf-system och andra företag inte klarar utmaningen. Vill du vara med?

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Gaia.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar som utvecklare hos Gaia formas av kundernas behov och dina egna intresseområden. I ett tight sammansvetsat och agilt team kommer du att ta fram hållbara och innovativa digitala lösningar av varierande storlek till Gaias kunder. Här är det högt i tak, man jobbar tätt tillsammans och tycker om nya idéer och infallsvinklar. Ett axplock av tidigare projekt har varit att digitalisera Göta Kanal eller utveckla en världsunik app till Kriminalvården för att minska antalet återfallsbrott.
Kanske får du arbeta med framtidens 3D-visualisering som Gaia designar för Mixed/Augmented reality i Hololens?
Nyligen utvecklade vi en cool grej till E.ON, vi använde 3D-visualisering och Hololens för visa upp deras nya energisystem

Här kan du få mer inblick i vilka projekt Gaia tidigare tagit sig an.

Vi söker dig som

Hos Gaia får du som anställd stora möjligheter till professionell och personlig utveckling, men vad tar du som ny kollega med dig in? För de bästa förutsättningarna att passa i teamet vill vi att du:
 • Har studerat en för rollen passande eftergymnasial utbildning, exempelvis medieteknik, datavetenskap, systemvetenskap, kognitionsvetenskap eller innovativ programmering.
 • Har arbetserfarenhet från en liknande roll samt har goda kunskaper inom C# och .NET.
 • Älskar ny teknik, kompletterat med en kreativ sida och ett öga för estetik för att maxa användarupplevelsen.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det finns mycket annat som är meriterande, såsom;
 • Kunskap inom TypeScript, Angular och Xamarin.
 • Nyfikenhet på framtidens appar och gränssnitt som vi designar för Mixed/Augmented reality i Hololens.
 • Ett intresse för Machine Learning, AI och avancerad informationsvisualisering.
Eller andra spännande intressen och erfarenheter! Tjänsten innebär att hänga med i utvecklingen och innefattar föreläsningar, seminarium och diskussioner inom området, så därför är intresset a och o!

Som person är du nyfiken, engagerad och kommunikativ. Du har ett högt driv och trivs med en kundnära roll och har viljan att göra det lilla extra för att ta fram den bästa tänkbara lösningen.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt men med hänsyn till ev. uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Placering: Gaia har kontor både i Norrköping och Linköping och tar gärna en dialog kring placering med dig som sökande.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gaia's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid, kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Frida Andersson, 013-470 96 09.
För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gaia är en digitaliseringsbyrå som brinner för att göra sina kunders affärer smartare. Här jobbar utvecklare, kreatörer och visionärer med att skapa framtidssäkra och samhällssmarta plattformar. De beskriver sig som en schysst blandning personer och kompetenser som tycker om att jobba tillsammans.