Flexibel och serviceinriktad kreditassistent till Danske Finans

Flexibel och serviceinriktad kreditassistent till Danske Finans

Team Credit på Danske Finans behöver en serviceinriktad och administrativt skicklig medarbetare för att stötta upp teamet i det dagliga arbetet. Har du administrativ erfarenhet, gillar tempo och vill jobba i ett sammansvetsat team, så kan det här vara jobbet för dig! Var snabb in med din ansökan då vi tillämpar löpande urval, och tjänsten är tänkt att starta i januari.

Information om uppdraget

Danske Finans består av totalt ca 70 medarbetare och i det aktuella teamet, Credit, som jobbar med b.la kreditförfrågningar och beredning av kreditansökningar för olika leverantörssamarbeten, är man i dagsläget nio medarbetare. Teamet är ett glatt och energifyllt gäng, där ett gott samarbete och hjälpsamhet genomsyrar teamet.

Uppdraget är tänkt att starta i januari och sträcker sig fram till sista augsuti 2020. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 08.30-17.00.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kreditassistent kommer du att stötta teamets kredithandläggare med olika administrativa sysslor. Du kommer till exempel att:
  • administrera upplägg av avbetalningskontrakt och avtalshandlingar
  • sköta den digitala signeringen, och ladda upp avtalen i hanteringssystemet
  • hantera de ärenden som kommer in via mail, och ladda upp dem i ärendehanteringssystemet
  • registrera nya kunder i kundsystemet
  • hantera frågor från kunder och leverantörer via telefon och mail
  • beställa objekt som ska finansieras hos aktuell leverantör
Vi söker dig som

Har administrativ erfarenhet med dig från tidigare jobb. Du har mycket goda kunskaper i svenska men också i engelska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat i en kundnära roll, så att du är van att ge service och att bygga relationer.
Det är meriterande om du har arbetat inom bank och finans, eller har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi.

Som person är du engagerad och driven, på så sätt att du tycker om att lära och tar initiativ och ansvar kring din egen utveckling. Du motiveras av gott samarbete och sprider positiv energi till dina kollegor. Arbetets karaktär kräver att du har noggrannheten på plats. Flexibilitet är också viktigt, dels då ärendena du kommer att jobba med är ganska olika varandra, men också då jobbets karaktär kräver att du kan byta mellan arbetsuppgifter och ha ett flexibelt förhållningssätt.
  • Start: januari
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Linköping
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danske Bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn och idag finns omkring 19 000 anställda i 15 olika länder. I Linköping finns ett flertal av bankens administrativa funktioner vilket ger goda möjligheter till en bredare inblick i organisationen.