Förtroendeingivande student sökes till Grundtuben AB

Förtroendeingivande student sökes till Grundtuben AB

Är du student och tycker att marknadsföring är roligt? Beskrivs du av andra som förtroendeingivande? Då kan det här vara tjänsten för just dig! Just nu söker Grundtuben AB en person som vill stämma av marknaden och boka in möten samt vill arbeta deltid på deras kontor i Linköping. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Grundtubens räkning en marknads- och säljassistent som ska sälja in företaget och göra bra reklam för dem ut mot aktörer för att sedan boka in möten med företag. Grundtuben är ett entreprenörsbolag inom byggbranschen och inriktar sig på grundläggning och bullerplank. Du kommer att ingå i ett team på åtta personer som är placerade på deras kontor i Linköping.

Som marknads- och säljassistent kommer du att ringa kunder och söka upp beslutsfattare på stora byggbolag för att boka möten åt dina kollegor. Det är likt ett detektivjobb då det också innefattar att kolla Trafikverkets hemsida för att se vilka företag som är med i upphandlingar just nu! Söker du en bred roll där du får hålla dig uppdaterad på vad som händer på marknaden och sedan sälja in företaget är detta en bra chans för dig. Tjänsten är på deltid, 8 timmar i veckan i tre månader framåt.

Det kommer att vara en dags introduktion tillsammans med din närmsta chef och kollegor för att du ska få en inblick i företaget och dina arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Grundtuben. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tre månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som marknads- och säljassistent kommer du arbeta med att vara bra reklam utåt för Grundtuben och även boka in möten via telefon. Du kommer att leta efter stora upphandlingar samt ringa ut till företag och marknadsföra Grundtuben och boka in möten till dina kollegor. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad och alltid försöker ligga steget före kunden, du ska ta kontakt med dem innan de hinner skicka uppdragsförfrågan till olika aktörer.

Du kommer till exempel att:
 • Leta upp företag och pågående förhandlingar
 • Ringa ut till företag och sälja in företaget och ert arbete
 • Ringa och boka in möten med företag till dina kollegor så de kan presentera Grundtuben närmre
Tjänsten passar dig som drivs av marknadsföring och sälj samt är bekväm med telefonen som redskap. Det är även viktigt att du är framåt och känner dig bekväm med att ringa upp olika personer på företag för att presentera Grundtuben.

Vi söker dig som
 • Är student på en eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av dina studier
 • Är bekväm med telefonen som arbetsredskap
 • Har goda kunskaper i svenska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel
Det är meriterande om du
 • Studerar marknadsföring
 • Arbetat med service innan
Som person är du förtroendeingivande och professionell i din roll samt strukturerad i dina samtal som du har med företag samt i dina noteringar efter samtalen. Du känner dig bekväm med telefonen som arbetsredskap och tycker att det är roligt att söka upp och undersöka för att hitta kunder till företaget!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 1 dag i veckan, med möjlighet för fler timmar
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Grundtubens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grundtuben AB är ett företag vars idé uppstod 1996 i entreprenadbolaget Hannäs Smide & Montage. Företaget erhöll en licens att använda ett jordankare för grundläggning som senare utvecklades både som produkt och metod och som idag är Grundtuben ©. Produkten och metoden patentskyddades i 28 länder.

Företaget tillverkar även bullerplank vid vägar och järnvägar som korsar stadsmiljöer. Grundtuben är ett företag som vill vara med och göra skillnad!