Extrajobb som lokalvårdare

Extrajobb som lokalvårdare

Vill du snabbt få in pengar i studentkassan? Nu söker vi dig som vill jobba extra cirka 2 dagar i veckan som lokalvårdare i centrala Linköping. Är du morgonpigg? Perfekt! Här hinner du klara av jobbet innan du måste bege dig till campus. Sök tjänsten redan idag då start är omgående.

Information om uppdraget

Som lokalvårdare kommer du arbeta med att städa vårdcentraler, mottagningar och andra allmänna lokaler. Arbetspassen kommer vara förlagda på vardagar mellan kl. 6-9 då städningen behöver genomföras innan mottagningen öppnar.

Vi söker dig som gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete

Du erbjuds

* Ett flexibelt extrajobb med möjlighet att ta eget ansvar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Städa mottagningsrum, korridorer och andra allmänna ytor.

Arbetet förväntas skötas med kvalitet och då du jobbar i en hygienisk miljö är en viktig aspekt i arbetet att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en introduktion för att få förståelse för arbetets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning om minst 50% och har möjlighet att jobba minst 2 pass/vecka
  • Kan vara tillgänglig för arbete primärt på morgonen mellan kl 06-09.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten för att kunna tillgodogöra dig viktig information och rutiner.
Som person är du:
  • Noggrann
  • Självgående
  • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
  • Start: v 33
  • Omfattning: minst 2 pass i veckan. Arbetstiderna är mån-fre kl 06.00-09.00.
  • Placering: centrala Linköping
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sodexos kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. De erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management. I Norden omsätter de 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör Sodexo till ett av Nordens ledande Service Managementföretag!