Extrajobb På Iss För Dig Som Är Student

Extrajobb På Iss För Dig Som Är Student

ISS, alltså inte International Space Station, utan ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag ISS Facility Services, lägger grunden för att Universitetssjukhuset i Linköping är så rent och fint som det är! Här får du möjligheten att hålla rent omkring dig och dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbeta med andra härliga studenter. Ta chansen till detta flexibla extrajobb! Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ISS räkning 10 lokalvårdare som ska arbeta på Universitetssjukhuset i Linköping. Det är en flexibel tjänst där du arbetar ca 12h/veckan vid sidan av dina studier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ISS

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Universitetssjukhuset i Linköping kommer du arbeta på hela sjukhusområdet med dess olika avdelningar och lokaler. Arbetet förväntas skötas med kvalitet då du jobbar i en hygienisk miljö så en viktig aspekt i arbetet är att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en veckas introduktion för att få förståelse för sjukhusets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar i arbetet.

Tjänsten passar dig som studerar och vill ha ett flexibelt extrajobb att anpassa med dina studier. Du arbetar på helger men också på vardagar. Du gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete.

Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning minst 50% och har 1 år kvar av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Kan vara tillgänglig för arbete både under helger men även under vardagar och kvällar.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.
Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: I början av oktober.
  • Omfattning: Deltid, 12 h/vecka. Arbetet är förlagt på helger och dag/kväll.
  • Placering: Universitetssjukhuset i Linköping.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

* Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services är ett av Sverige och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden.