Elmontör till UMS Skeldar!

Elmontör till UMS Skeldar!

Vill du vara med på resan att utveckla och leverera obemannade helikoptersystem? Är du extremt noggrann och drivs av att få arbeta med framtidens teknik i högpresterande miljöer? Trivs du i sammansvetsade team där det är viktigt att hjälpa och stötta varandra? Vill du dessutom kunna påverka din egen roll? Då kan du vara rätt person för UMS Skeldar som nu befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAV-plattformen Skeldar V-200 för den militära och civila marknaden världen över.

Information om uppdraget

Academic Work söker tillsammans med UMS Skeldar en elmontör med tillhörande el-behörighet FSD-5115 till deras produktionsteam. Här får du möjligheten att arbeta med avancerad och ny teknik i ett företag som värdesätter god teamkänsla och eget ansvar.
UMS Skeldar är ett Joint Venture mellan UMS AERO Group och Saab.

UMS Skeldar bildades 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAV-system. De är nu i en mycket expansiv fas där visionen är att tillhandahålla avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UMS Skeldar. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under hela 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av produktionsteamet med cirka 7 personer och ha ett tätt samarbete med bland annat elkonstruktörer och flygteamet. Du arbetar både med utvecklingen i Linköping samt ute i fält.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Underhålla flygfarkosten och markstationer.
 • Bygga helikoptrar, genomföra modifieringar och installationer i takt med att systemet utvecklas.
 • Vara en del av produktionen med el- och kablagebyggnad.
I den här tjänsten får du en helhetssyn över hela produkten och får jobba med den senaste tekniken. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka i en mindre verksamhet men med höga ambitioner. Tjänsten passar dig som trivs med mycket eget ansvar och ett starkt teamfokus där du ständigt får utmana dig själv.

Vi söker dig som
 • Har el-behörighet FSD-5115
 • Har god datorvana samt B-körkort.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Som person har du ett säkerhetsmedvetet tänk och är noggrann. Du kommer gärna med nya lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och för verksamheten i stort. Du agerar med trygghet och behåller lugnet även i mer pressade situationer. Vidare är du nyfiken på nya utmaningar och har ett driv att ständigt lära dig mer. Du inger förtroende i både interna och externa kontakter, där du också får nytta av din goda kommunikativa förmåga. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMS Skeldars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om UMS Skeldar på deras hemsida eller spana in deras Youtube-kanal HÄR