Dryga ut studentkassan med extrajobb på Veoneer!

Dryga ut studentkassan med extrajobb på Veoneer!

Är du studerande och vill få värdefull erfarenhet från världens största leverantör av bilsäkerhet? Har du ett intresse för Failure Mode & Analysis vill ta del av ett viktigt arbete där visionen är att rädd ännu fler liv? Vill du arbeta vid sidan av dina studier och även få ett meriterande erfarenheter? Då kan du vara den vi söker till Veoneer!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veoneers räkning en studerande ingenjör som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Är drömmen att få värdefull erfarenhet samtidigt som du räddar liv? Ta då chansen att bli en del av Veoneer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veoneer. Uppdraget kommer inledningsvis att vara på deltid och du kommer arbeta på distans i huvudsak men även på plats när support behövs. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din arbete kommer du arbeta med kvalificerat administrationsarbete. Du kommer att samarbeta tillsammans med en senior ingenjör och avlasta hen i arbetet. I din roll kommer du bland annat att mata in Failure Mode Analysis - FMA i ett av systemen. Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion vidare kommer du tillsammans med den mer seniora ingenjören komma överens om hur arbetet ska fortskrida.

Tjänsten passar dig som är studerande inom datasektionen och vill ha ett meriterande extrajobb.

Vi söker dig som
  • Är studerande inom exempelvis teknisk fysik, datateknik eller motsvarande och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har ett intresse för FMA
  • Vi ser gärna att du har kunskap inom C++ eller Python, men detta är inget krav
Det är meriterande om du

* Har kunskaper i Windowsmiljö

Som person är du noggran och har förmåga att följa de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Vidare har du förmåga att uppmärksam detaljer i arbetet. Som person är du initiativtagande och kommer med nya förslag till arbetssätt. Vi ser att du tar ansvar för dina uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 10-12 h/vecka
  • Placering: Linköping - Distans
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veoneer önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och de är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Veoneerkoncernen har idag ca. 60.000 anställda och finns i alla världsdelar.