Digital marknadsförare

Digital marknadsförare

Har du tidigare erfarenhet av att publicera texter och artiklar? Har du en fallenhet för att formulera dig i tal och skrift? Har du dessutom ett starkt affärsdriv är det precis dig vi söker till rollen som digital marknadsförare!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en digital marknadsförare till CEI. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare kommer du i första hand arbeta tillsammans med marknadschefen och vara ansvarig för SEO, webbpublicering och content marketing med syfte att öka försäljningen. Du kommer att skissa och ta fram kampanjer och ta fram förslag på i vilka medier dessa ska publiceras samt i vilken period. Vidare kommer du att följa upp kampanjerna med Google Analytics samt skapa nyhetsbrev till kunderna.

Vidare kommer du till exempel att arbeta med
 • medieplanering och kampanjkoordination.
 • skapa, uppdatera och förbättra innehåll på hemsidan.
Tjänsten passar dig som har ett affärstänk ut i fingerspetsarna och drivs av att arbeta med arbetsuppgifter där målet är att det ska leda till affärer.
Du är även analytisk, resultatdriven och älskar tanken av hur prestation kan kopplas till resultat. Du är inte rädd att ta dig an nya kontakter och trivs med en flexibel arbetsroll.

Vi söker dig som
 • har en eftergymnasial utbildning inom området digital marknadsföring eller grafisk design. Alternativt har du några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • har mycket goda kunskaper i Google Analytics.
 • har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då vår kund befinner sig på en internationell marknad.
 • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då arbetet kräver det.
 • tidigare har arbetat med att skapa och publicera annonser på bland annat LinkedIn och Youtube samt att följa upp de uppladdade annonserna.
Det är meriterande om du
 • har kunskap i övriga språk, med fördel tyska.
 • tidigare har arbetat i en säljfokuserad roll och har en förståelse för vad som skapar affärer.
 • tidigare har arbetat med hemsidor.
 • har erfarenhet av Magento eller Html.
Som person är du strukturerad och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann och följer de kvalitetsstandards som sätts upp för arbetet, är uppmärksam på detaljer och lämnar ingenting åt slumpen. Du är inte rädd att ta egna initiativ och testa dig framåt även om du saknar rutiner för ditt arbete. Vidare är du även affärsmässig och agerar lyhört för affärer samt vårdar befintliga kundrelationer.

Övrig information
 • Start: augusti/september.
 • Omfattning: 75100%.
 • Placering: Linköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continuing Eduction Institute - Europe är det lilla utbildningsföretaget med det stora ryktet. Med kurser som ligger i teknikens yttersta framkant är vi ensamma i vårt slag i Europa. Vi har sedan starten utbildat mer än 33 000 ingenjörer i Europa. Vi är i en mycket expansiv fas nu och förra året investerade vi i en digital plattform och vi producerar nu våra kurser även som on-line kurser. Vi erbjuder också vår digitala plattform till kunder samt produktion av e-learning kurser.