Dansktalande kundansvarig innesäljare till REIREI

Dansktalande kundansvarig innesäljare till REIREI

Vill du vara med på REIREI:s stora utvecklingsresa och ta bolaget till nya höjder? Är du en relationsbyggare ut i fingerspetsarna och drivs av att utveckla kundsamarbeten? Just nu letar vi efter en dansktalande innesäljare till REIREI i Linköping och kanske är det just dig vi söker? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

REIREI AB grundades 2011 som distributör av barnprodukter i Skandinavien. De har ett av marknadens mest spännande utbud av varumärken och nya som tillkommer löpande. Sedan starten har de vuxit snabbt och tillväxten fortsätter, därför behöver de nu stärka upp sitt säljteam med en innesäljare. I denna roll kommer du att arbeta med både nya och befintliga kunder, framför allt i Danmark, där fokus ligger på att vårda och utveckla kundrelationer genom prospektering, löpande kontakt och merförsäljning. Genom din förmåga att skapa relationer samt att förstå återförsäljarnas behov kommer du att skapa ett mervärde både för REIREI och för kunden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos REIREI.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ingå i säljteamet med placering på kontoret i Linköping. Du har telefon och mail som dina främsta verktyg i arbetet och dina dagar kommer bland annat att bestå av att göra marknadsanalyser och prospektera nya potentiella kunder, främst i Danmark, samt hålla löpande kontakt med befintliga kunder för att underhålla kundrelationen och uppdatera med nyheter och annan merförsäljning. Du arbetar självgående men har samtidigt nära till dina kollegor och samordnar ditt arbete tillsammans med försäljningschefen och säljkoordinatorn.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra kvalitativa marknadsanalyser och prospektera nya kunder.
 • Analysera kundbehov och sälja in REIREI:s produktportfölj utifrån varje enskild kund.
 • Agera som den primära kontaktpersonen mot några av REIREI:s kundkonton och hantera den dagliga kontakten med dessa kunder.
Tjänsten passar dig som får energi av försäljning och kundrelationer. Du vill arbeta i en kreativ miljö där du får ta stort ansvar för din egen och REIREI:s utveckling. Denna roll ger dig en stor möjlighet att få ha kontakt och jobba med många olika kunder där du får använda dig av din kommunikativa förmåga samt din förmåga att bygga och utveckla relationer.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning, service och kundkontakter.
 • Har vana vid att arbeta med Mac. Har du även kommit i kontakt med SAP är det ett plus.
 • Är helt flytande i danska, i både tal och skrift, då du kommer kommunicera mycket med danska kunder. Det är även krav att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, för att kunna kommunicera internt och med övriga externa kontaktytor.
Som person är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot utmanande mål där du gärna tar dig an nya utmaningar och självständigt driver ditt arbete framåt. Du har en god förmåga att både knyta nya kontakter och underhålla befintliga relationer och trivs med att vara ansiktet utåt, samtidigt som du har en personlig mognad och upplevs som trygg i din yrkesroll. Som person är du också bekväm med att arbeta flexibelt i högt tempo där arbetsdagen gärna får förändras under tidens gång.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Lön: En fast lön enligt överenskommelse samt möjlighet till en rörlig del.
 • Placering: Linköping
 • Kontaktuppgifter: Frida Andersson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och REIREI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REIREI grundades 2011 som distributör av barnprodukter i Skandinavien. REIREI är din leverantör av innovativa barnprodukter med hög design och kvalitet i Skandinavien. Deras varumärken är i dagsläget UPPAbaby, AeroSleep, Ergobaby, Baby Tula, Babyzen, Zazu och Ubbi, och nya varumärken tillkommer löpande.