CAD-ritare på deltid till ledande installationsföretag!

CAD-ritare på deltid till ledande installationsföretag!

Är du student med inriktning mot el eller bygg och letar efter det där perfekta extrajobbet vid sidan om studierna? Då är det här jobbet för dig! Vi söker just nu en flexibel och noggrann CAD-intresserad student för ett konsultuppdrag som CAD-ritare till Assemblin. Ta chansen att börja arbeta hos ett av Nordens ledande installationsföretag redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en CAD-ritare på deltid till Assemblin.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Assemblin, ett av de ledande installationsföretagen i Norden med ca 5700 anställda. Uppdraget kommer att vara mycket flexibelt och med en möjlighet att eventuellt arbeta hemifrån, på deltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CAD-ritare på deltid kommer du ha varierande och flexibla arbetsuppgifter och arbeta inom områden såsom el, maskin, mekanik och bygg. Arbetet är brett och lärorikt, med en mycket stor variation. En stor del av arbetet går ut på att renrita mindre uppdrag samt uppdatera ritningar efter att ändringar gjorts. Du kommer även arbeta nära en elkonstruktör och avlasta denne i det dagliga arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Göra ritningar i CAD.
 • Sammanställa uppgifter och sketcher till en slutprodukt.
 • Avlasta andra konstruktörer.
Jobbet passar dig som är student med inriktning mot el eller bygg, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är också perfekt för dig som vill få in en fot i branschen samtidigt som du får ett flexibelt och meriterande extrajobb!

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning främst inom bygg eller el.
 • Har kunskap inom CAD-program.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska.
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i magicCAD och- eller autoCAD.
 • Har arbetslivserfarenhet inom bygg eller el.
 • Har kunskap inom el.
Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs att arbeta i grupp och vidare tar du initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Du tar ansvar för ditt arbete, och tar lärdomar av eventuella misstag du gör för att sträva efter ständig förbättring. Utöver detta är du även en mycket flexibel person som snabbt kan anpassa dig efter förändrade förhållanden och gillar snabba puckar inom din roll.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Deltid, 8-17.
 • Placering: Linköping, Tornby.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Assemblins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är ett Nordens ledande installationsföretag med ca 5700 anställda, med kompetens främst inom el, VS, ventilation och automation.
De är en komplett installations- och servicepartner med verksamheter i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system främst inom el, värme, sanitet, ventilation och automation i stora och små projekt. Assemblin har visionen att bli det ledande nordiska installations- och serviceföretaget och förstahandsvalet för kunder och medarbetare.