Administratör med stort intresse för ekonomi

Administratör med stort intresse för ekonomi

Nu erbjuds du en möjlighet att under våren stötta upp HSB och deras ekonomiavdelning! Är du snabblärd och är van att hantera flera arbetsuppgifter parallellt med varandra? Drivs du dessutom av att stötta dina kollegor i vardagen så är det dig vi söker! Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag då start är i början på februari!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till HSB i Linköping för att täcka upp ett utökat behov under en arbetstopp.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos HSB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig två månader framåt. Eventuellt finns det möjlighet att uppdraget blir förlängt.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att stötta upp ekonomifunktionen under en period då ordinarie personal kommer att fokusera på bokslut. Du kommer att ansvara för att verksamheten rullar på och vara en hjälpande hand där det för stunden behövs. Exempelvis kommer du att attestera fakturor och hantera överlåtelser.

Då rollen handlar om att finnas som en hjälpande hand för dina kollegor är det viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vidare är det viktigt att du är van hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och snabbt kan ställa om.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom ekonomi.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.
 • Har en förståelse för de ekonomiska termer som kan förekomma på en ekonomiavdelning.
 • Tidigare arbetat i något affärssystem.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en liknande roll innan, har du erfarenhet av att arbeta med mer ekonomiska arbetsuppgifter tidigare är det mycket meriterande.
 • Tidigare har arbetat i Agresso.
 • Har erfarenhet och/ eller förståelse för fastighetssystem och bostadsrätter i allmänhet.
Som person besitter du en god samarbetsförmåga och arbetar således bra med andra människor och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Du är noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet samt är uppmärksam på detaljer och tar hänsyn till dessa. Ditt arbetssätt präglas av struktur och du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: månadsskiftet januari/ februari.
 • Omfattning: heltid under två månader med chans till förlängning.
 • Placering: Linköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSBs kärnvärden är engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.