Är du utvecklare och nyfiken på automotive? Se hit!

Är du utvecklare och nyfiken på automotive? Se hit!

Vill du också ligga steget före i att leverera teknologiska lösningar? Syntronic fortsätter växa och nu finns möjligheten att få arbeta med den senaste tekniken inom Automotive, i rollen som mjukvaruutvecklare med uppdrag hos Syntronic spännande kunder. Här får du bidra med teknisk expertis och ta ett övergripande tekniskt innehållsrelaterat ansvar för att driva kundens produktutveckling framåt. Samtidigt blir du en del av ett internationellt företag som ser deras personal som sin främsta resurs och erbjuder utvecklingsmöjligheter därefter. Missa inte den här chansen!

Information om uppdraget

Syntronic är ett ledande designhus som brinner för att utveckla morgondagens teknik! De är experter inom sina respektive områden och hjälper kunder från konceptstadie till färdig produkt eller system. Syntronic startade sin resa 1983 i Stockholm och är idag, förutom i Göteborg, Kista, Gävle, Sandviken, Linköping och Lund, även etablerade i Malaysia, Kina, Indonesien och Kanada med totalt över 900 anställda. Låter det intressant?

Syntronic befinner sig i en tillväxtfas och därför söker de dig som vill utvecklas och bygga på din erfarenhet som mjukvaruutvecklare inom Automotive. Du kommer att arbeta med mjukvaruleveranser samt integration av mjukvara. Du kommer även att förbereda och säkerhetskvalificera mjukvara samt utföra integrationstester i olika testmiljöer.

Syntronic erbjuder seniora uppdrag som får dig att utmanas och utvecklas. Uppdragsgivarna består av större systemleverantörer samt produktbolag inom mjukvara och elektronik. Uppgifterna på uppdragen varierar och slutprodukterna kan vara allt från olika typer av användargränssnitt till att hantera komplexa tekniska system med många ingående komponenter. Du och dina kollegor har ett nära samarbete där det finns goda möjligheter för dig att få utvecklas med hjälp av kompetenta kollegor. Du tillhör en grupp om 15 personer och sitter på Syntronics kontor i Linköping såväl som på plats hos kund i Linköping.

Om du vill jobba på ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs, där de arbetar med coachning, individanpassad kompetensutveckling och uppföljning samt erbjuder globala karriärmöjligheter är svaret Syntronic!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Syntronic.

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör samt har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har djupgående kunskaper inom några av följande teknikområden: C++, C, Linux, C#, Python, AUTOSAR, CANoe och Visual Studio.
 • Är flytande i svenska och/eller engelska
 • Har god förståelse för rollen som konsult och vikten av att ha kunden i fokus.
Vi ser mycket positivt på om du även har:
 • Erfarenhet inom automotive samt ett särskilt intresse för området.
 • Erfarenhet vid att ta ledande specialiserade roller, t.ex. som arkitekt eller komponent/funktionsägare samt om du har erfarenhet av automatiserad testning.
Tjänsten och Syntronic passar dig som har ett intresse av att vara steget före och utveckla morgondagens teknik. Vi ser gärna att du är framåt, kreativ, kommunikativ, flexibel och har ett gott tålamod. Detta eftersom du tillsammans med kund behöver agera för att driva projekten, kunna angripa utmaningar på ett kreativt sätt, bidra med tydlighet och energi samt att du motiveras av att fördjupa dig inom ett område, och ger inte upp förrän du hittat lösningar på de problem du stöter på. Du tycker om när det händer mycket, och trivs i en miljö där du och dina kollegor arbetar task force-orienterat för att bemöta nya eller förändrade behov hos kunden. Det är vidare viktigt att du känner engagemang för Syntronics fortsatta utveckling och byggande av verksamheten.

Övrig information
 • Start: Tjänsten finns tillgänglig omgående men fokus är att hitta rätt person varför eventuell uppsägningstid inte är något hinder.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. inledande 6 månaders provanställning.
 • Placering: Teknikringen 9, Mjärdevi, Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid, kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Frida Andersson, 013-470 96 09.
För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de sina kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland deras kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin.