Är du en stjärna på att bygga relationer? Vi söker nu utesäljare till JaRocka!

Är du en stjärna på att bygga relationer? Vi söker nu utesäljare till JaRocka!

Vi söker nu en utesäljare som trivs med att bygga långsiktiga kundrelationer att arbeta i en entreprenörsmiljö. I rollen som utesäljare på JaRocka får du en unik möjlighet att vara med och utforma en helt ny roll i ett företag under stark tillväxt!

Information om uppdraget

JaRocka startade som en idé att förändra skolfotograferingen i Sverige. Företaget har skapat marknadens modernaste försäljningssystem av bilder via internet där de erbjuder sina kunder en helt unik tjänst. De är i en spännande fas, där de tack vare ett nytt samarbete med IST nu ska expandera stort på den svenska marknaden. Vi söker därför nu dig som vill anta rollen som JaRockas säljare där du kommer att ansvara för företagets försäljning till både nya och befintliga kunder. JaRockas kunder är skolor och kommuner vilket innebär att du kommer arbeta över hela Sverige, med möjlighet att utgå från kontoret i Linköping alternativt från ett hemmakontor. Då denna roll är helt ny finns stora möjligheter att själv forma och utveckla både rollen och kunddistriktet.

JaRocka är ett mindre företag med i dagsläget 5 anställda och har sitt huvudsäte i Linköping. Företaget präglas av en stark entreprenörskultur där ägarna i grunden är egenföretagare. Du erbjuds en självgående roll i ett företag med stor tillväxtpotential, där det finns stora möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JaRocka.

Arbetsuppgifter

Du prospekterar, planerar och genomför besök både för att underhålla befintliga kundrelationer och för att identifiera och utveckla nya potentiella kunder inom området. Inledningsvis får du en gedigen introduktion av systemet och tjänsten. Du kommer sedan lägga fokus vid att lära känna både befintliga kunder men börja bygga upp nya kundkontakter. Genom ett tydligt effektivitetstänk planerar du dina dagar på ett optimalt sätt för att driva försäljningsarbetet framåt. Du arbetar konsultativt mot kund där du kommunicerar JaRockas erbjudande samt hur det utmärker sig gentemot konkurrenterna. Du arbetar för att skapa långvariga kundrelationer där du aktivt följer upp och skapar bra samarbeten. Här får du en unik möjlighet att vara med på företagets expansionsresa där du kommer ha en betydande roll för företagets fortsätta utveckling.

Tjänsten passar dig som tillsammans med dina kollegor på JaRocka vill ta företaget till nya höjder, där du får arbeta med nyutvecklade tjänster och där det finns stor möjlighet att själv forma din tjänst samt utvecklas tillsammans med företaget.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, service och att skapa och vårda kundrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utesälj alternativt erfarenhet av innesälj mot B2B.
  • Har en god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.
  • Är obehindrad i svenska, i både i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med svenska kunder och kollegor.
  • Har körkort B.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen är du självgående och tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Du är utåtriktad och bekväm i sociala sammanhang samt har god förmåga att skapa och utveckla relationer, där du även utstrålar en trygghet och integritet i din yrkesroll. Vi ser även att du arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat och drivs av utmanande mål.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Lön: En stabil fastlön samt en provisionsbaserad del.
  • Placering: Huvudkontor i Linköping med möjlighet att utgå från ett hemmakontor. Resor till kunder i hela Sverige.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JaRockas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JaRocka startade som en idé att förändra skolfotografering i Sverige. Ambitionen var att förenkla beställningsprocessen, ta snyggare bilder och ha schysta villkor. Företaget har skapat marknadens modernaste försäljningssystem av bilder via internet.

Deras system används idag av ledande fotografer och företag som arbetar med skolfoto, ateljéfoto och dagspress. Varje år printar de miljoner bilder och skickar dessa runt hela jorden. JaRocka är idén från tre sköna killar, alla med en passion för foto och automatiserade flöden.