Är du Runsvengruppens (ÖoB) nya IT-koordinator?

Är du Runsvengruppens (ÖoB) nya IT-koordinator?

Vill du vara med och påverka den tekniska utvecklingen samt se effekten av den? Gillar du att jobba med helheten, stort som smått, högt och lågt? Vill du jobba i en organisation med korta beslutsvägar men ändå känna tryggheten av det stora företagets möjligheter? Då är detta något för dig! Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Runsvengruppens vägnar en IT-koordinator som älskar att arbeta med IT och ser affärsnyttan av det. Runsvengruppen ansvarar för servicefunktioner och varuförsäljning huvudsakligen via ÖoB som är ett utav Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige. Det är ett expansivt och framåtsträvande företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Verksamheten är uppdelad i fem områden; Affärssystem, kundkommunikation, kassasystem, servicesystem och beslutsstöd, där du kommer att tillhöra området kundkommunikation. Du kommer att tillhöra ett glatt team på ca 5 personer på servicekontoret i Skänninge. Arbetet sker i nära samarbete med marknadsavdelningen och andra specialister i verksamheten. Din uppgift är att ansvara för att förändringar som ska genomföras håller en hög kvalitet och skapar mervärde för kunderna. Du kommer att vara med från behovsanalys till implementering och får därmed se resultatet av dina ansträngningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Runsvengruppen. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad efter detta, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-koordinator kommer du att leda det dagliga arbetet inom området kundkommunikation och du ansvarar för att gruppen ständigt arbetar för att nå uppsatta mål. Tjänsten erbjuder omväxlande arbete, vilket ger dig stora möjligheter att bredda din kompetens och på sikt även arbeta inom några av de andra områdena. Tjänsten innebär således bra utvecklingsmöjligheter.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kundkommunikation genom IT-lösningar inom web, produktdatabas och skyltsystem.
 • Utveckla effektiva arbetssätt för att maximera gjorda investeringar och framtida leveranser från behovsanalys till verkställande och dokumentation.
Tjänsten passar dig som vill utvecklas och bredda din kompetens inom ditt eget område. Här skapas även möjligheter att få inblick i andra delar av organisationen och klättra i karriären.

Vi söker dig som
 • Har god förståelse för hur ett IT-system är uppbyggt
 • Har erfarenhet av arbete inom IT-området med inriktning mot affärsutveckling
 • Har erfarenhet av arbete inom retail
 • Har stort intresse för web och dess funktioner
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har:
 • En akademisk utbildning inom IT
 • Erfarenhet av att ha arbetat med PM3 eller liknande styrmodeller
För att du snabbt ska kunna sätta dig in i relationen mellan olika system och processer, är du en strukturerad och lösningsorienterad person. De många kontaktytorna, både interna och externa gör att det är viktigt med god servicekänsla och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. För att driva och leda utvecklingen behövs bra ordningssinne samt förmågan att planera och organisera. Vidare trivs har du en god samarbetsförmåga och kan arbeta i olika projektgrupper med varierande roller.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (flextid erbjuds)
 • Placering: Skänninge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Runsvengruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Runsvengruppen är ett företag som sedan 1948 bedriver handelsverksamhet under signumet En god affär. Varuförsörjningen, dvs inköp och logistik, sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via butikskedjan ÖoB.

Runsvengruppen, med huvudkontor i Skänninge, har totalt ca 1 800 anställda och omsätter ca 4,1 miljarder kronor per år. Företaget är i stark tillväxt och har idag nära 100 varuhus runt om i landet.