Är Du Cambios nästa Mjukvaruutvecklare?

Är Du Cambios nästa Mjukvaruutvecklare?

Cambio är marknadsledande i Norden vad gäller att utveckla heltäckande E-hälsolösningar, specialiserade för den offentligt finansierade hälso- och sjukvården. Vi söker dig som vill ta chansen att arbeta med ditt stora intresse (mjukvaruutveckling), modern teknik och som motiveras av att du kommer bidra till något positivt i vårt samhälle. Din karriär som Cambian startar på ett välplanerat sätt med tryggheten av en fadder. Är du den vi söker?

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvaruutvecklare till det växande Cambio!

Företaget har idag 550 medarbetare och nu kan du bli en del av teamet i Linköping! I Vita Huset i Mjärdevi sitter ditt team på 22 personer, vilka har fullt fokus på programvaruutveckling inom E-hälsotjänster. Cambio fortsätter sin resa och behöver nu utöka teamet med fler mjukvaruutvecklare!

Utvecklingsavdelningen har sitt säte i Linköping där du kommer att tillhöra en tight grupp med god sammanhållning. Ledarskapet är tydligt och coachande och varje medarbetare har till en början en fadder för att komma in i gruppen och arbetsuppgifterna på ett optimalt sätt. Introduktionen innebär att du under din första tid arbetar i förvaltningsflödet med problemlösning och utredning. Detta är en optimal chans att lära sig alla produkter teamet ansvarar för och ger dig en bred kunskapsgrund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd (tillsvidareanställning med inledande provanställning, 6 månader) av Academic Work och arbeta som konsult hos Cambio. Uppdraget kommer att vara på heltid i minst 6 månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta i en modern och högteknologisk plattform med utveckling av E-hälsotjänster för den svenska marknaden. Dessa ska erbjuda Cambios kunder ett säkrare och effektivare vårdstöd. Tillsammans med teamet kommer du utveckla och anpassa COSMIC för nationella krav på den svenska marknaden.

Du kommer till exempel att:

Bygga och utveckla kund- och marknadsspecifika lösningar inom E-hälsa

Bygga integrationer mot nationella system

Tjänsten passar dig som har programmering som ditt stora intresse. Du kanske även ser ett värde i att skapa något som hjälper samhället, men det är tekniken som det väsentliga och det som lockar dig mest med tjänsten.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom exempelvis Data/IT. Har du en YH-utbildning och kan visa på stor kunskap på grund av erfarenhet är vi villiga att träffa även dig.
 • Har som målsättning att bli en riktigt duktig mjukvaruutvecklare
 • Är riktigt vass på objektorienterad programmering (gärna inom Java)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi tror att det kan gynna dig lite extra om du även
 • Har kunskaper i Javascript, AngularJS och/eller CSS
 • Har erfarenhet av något stödsystem kring mjukvaruutveckling såsom Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube och Docker.
Vi letar efter dig som föredrar att jobba efter en uppsatt struktur med tydliga deadlines. Kvalitetsmedvetenhet betyder för dig att vara noggrann men samtidigt vet när du måste släppa ifrån dig arbetet för att hålla en deadline. Du ser även ett värde i att skapa något som även andra kan arbeta efter. Tillsammans med teamet skapar du framgång, då din nyfikenhet och samarbetsförmåga är av största vikt för teamets framfart. Ibland träffar du din slutkund, vilket gör att vi tror att du har lätt för att bygga relationer med andra människor. Din inställning och personlighet är av stor vikt, och vi hoppas få veta mer om ett av dina största intressen!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider. Uppdraget löper inledningsvis över 6 månader, med goda möjligheter till förlängning/överrekrytering.
 • Placering: Vita Huset i Mjärdevi, Linköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cambios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cambio startade 1993 och är idag under ständig framväxt. Idag finns där närmare 550 medarbetare globalt med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla öppna heltäckande e-hälsolösningar specialiserade för den offentligt finansierade hälso- och sjukvården. Cambio finns lokalt nära sina kunder och har kontor i Sverige, Danmark, England och Sri Lanka.

Med en utvecklingsorganisation på över 250 medarbetare och med en kunskap om både processer och teknik, hittar du ett världsledande utvecklingsteam med ett kraftigt fokus på programvaruutveckling. Ambitionen är att kombinera en kontinuerlig utveckling av deras teknik samtidigt som vårdprocesser och E-hälsotjänsters mjukvarustöd konstant förbättras för att erbjuda Cambios kunder ett säkrare och effektivare vårdstöd.