Vill du arbeta som Hissinstallatör?

Vill du arbeta som Hissinstallatör?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Hissinstallatör och trivs med att arbeta med mycket frihet under ansvar. Är du en person som trivs med kundkontakt och som gärna arbetar i team. Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker dig som vill arbeta med att installera hissar hos en av våra kunder. Du kommer att arbeta måndag till torsdag och arbeta runt om i Mälardalen. I tjänsten är du alltid ute och arbetar med minst en kollega och när du börjar kommer du få en gedigen introduktion. För att trivas i rollen krävs det att det fungerar för dig och din vardag att resa och bo på annan ort under veckodagarna. Du kommer alltid att ha 3 dagars helg.

Tjänsten är på heltid och vi söker dig som letar efter en långsiktig anställning.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har gått en teknisk utbildning eller har erfarenhet av mekanik, el eller dylikt. Krav för att lyckas i tjänsten är att du har B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och trivs med kundkontakt. Du är en person som är engagerad, du vill lära dig och du är noggrann i ditt arbete.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället