Installationselektriker

Installationselektriker

På uppdrag av Cellsolar söker vi nu Er som är utbildade elektriker till positioner på olika orter i Sverige - Linköping, Malmö, Västerås Kalmar, Göteborg och Stockholm.
B3 Personal är ett rekryteringsföretag med stor engagemang inom solenergi. Vi är verksamma sedan 2014 och har vårt säte i Johanneshov. Vi arbetar med personaltjänster och projekt i hela Sverige. Vi kännetecknas av Glöd, Glädje och Generositet i allt vi gör och våra medarbetare och kunder känner oss genom prestationerna.

Elektriker
Som elektriker kommer du att arbeta nära byggansvarig, koordinator, fälttekniker, säljare samt produktionschef.

Arbetsuppgifterna består av:
  • AC-installationer
  • Felsökning el
  • Eltekniskt stöd åt säljare och fälttekniker
  • Uppkoppling av växelriktare
  • Navigering i olika IT-system och appar
  • Utbildning av kund
Kvalifikationer
Vi tror att du som person har ett stort engagemang för att lära dig nya saker. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad miljö där du själv kommer att behöva planera och ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du är noggrann i ditt arbete, strukturerad och självgående.

Vi ser gärna att du har arbeta självständigt med elinstallationer.

Krav:
  • Utbildad elektriker
  • Har fullgjort lärlingstimmarna
  • B-körkort
  • Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska
Du erbjuds
En konkurrenskraftig lön och tillsvidareanställning hos ett företag som värnar om sina medarbetare.

Ansökan
B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ludde på tel 08-99 66 34 eller mail Ludvig.Zettervall@b3p.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ludvig Zettervall
Telefon 08-99 66 34
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivaren
1KOMMA5° Sverige är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag ochföreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börjaproducera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi. Somenskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Ta det naturliga steget och satsa på solkraft - snart kommer dina grannar att följa efter!