Inköpare /säljare Frukt & Grönt

Inköpare /säljare Frukt & Grönt

Om företaget
Östgöta Trädgårdshall, ÖTH är en grossist som är helägd av Mellansvenska odlare. ÖTH omsätter 130 Mkr. Vi säljer produkter inom segmentet Frukt, Bär, Grönsaker, Potatis, Mejeri. Våra kunder är livsmedelsbutiker, offentlig sektor och restauranger.

Det kraftigt ökande intresset för närproducerat, frukt och grönt gör att Östgöta Trädgårdshall är i helt rätt bransch. Vi expanderar och utvecklar vår verksamhet i snabb takt just nu och går en spännande framtid tillmötes.

Inköpare / Säljare

Erfarenhet av inköpsarbete och säljarbete inom frukt och grönt är önskvärt. Du triggas av högt tempo, är kommunikativ och strukturerad. Erfarenhet i branschen, inköpsutbildning samt god datakunskap är meriterande.

I teamet du kommer att jobba i är det intensiva dagar med snabba beslut som ska tas. Glädjen och skrattet är en naturlig del av dagen. Tillsammans jobbar vi för att nå uppsatta mål. Dina dagar består av kontakt med leverantörer, planering av inköp och inleveranser, nära samarbete/planering med säljare och lager.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, med varierande arbetsuppgifter. Vi är en platt organisation där möjligheten att vara med och påverka är stor.

Intresserad?

Ansökan med CV skickas senast 15 mars 2019 till inge.erlandson@moek.se eller Inge Erlandson, Box 1849, 581 17 Linköping.

Inkommande ansökningarna behandlas löpande, så vänta inte.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr (28 dagar kvar)