Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Truckförare

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu dig som har kört truck på tidigare arbetsplatser och känner dig säker i din körning. Anställningen kommer att börja med en anställning på 6 månader via OnePartnerGroup med möjlighet att få anställning av kundföretaget. 

 

Kvalifikationer: 
  • Truckkort, A1-A4 och B1-B4. 
  • Dokumenterad erfarenhet av truckkörning
  • B-körkort och bil

 

Sysselsättningsgrad: 

Heltid

 

Arbetstider: 

Varierande arbetstider. 

 

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 

 

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Om oss: 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.


 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.