Hoppa till innehåll
Björkmans Bil logotyp

Rekondare till Björkmans Bil Lindesberg

Ansök nu
Vi söker nu en Rekondare med ett öga för detaljer och en passion för bilar. Vi erbjuder dig ett vikariat där du kommer att arbeta med Kia – ett av branschens snabbast växande bilmärken.

Arbetsuppgifter:
Som Rekondare är dina främsta arbetsuppgifter att ha koll på planeringen och arbeta med allt från inre och yttre tvätt till större poleringar, rekonditionering och nybilshantering. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på både serviceverkstaden och bilförsäljningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med rekond/tvätt/bilvård. Du arbetar strukturerat och är duktig på att hantera stressade situationer. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska. Har du arbetat med lackskydd, montering av bildekaler eller andra bilrelaterade tjänster är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera och du har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda dig
  • Tjänsten är ett vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Bra personalförmåner
Låter det intressant?
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida www.bjorkmansbil.se/jobb/

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare