Hoppa till innehåll
Detta är en delad tjänst som kräver rätt person med rätt inställning och attityd. Ahlgrens Åkeri behöver en person som kan hantera både transportplanering och hjullastare.

Din arbetsdag startar med ruttplanering och löpande administration, här grundas samarbetet med kollegan med planering och strukturering av både hämtning och utgående gods. Du trivs i en roll där du tillsammans med kollegan är spindeln i nätet, har god samarbetsförmåga och van vid att hantera personal. Tillsammans koordinerar och planerar ni den dagliga driften. Du ska ha känsla för struktur och planering samt förmåga att arbeta resultatinriktat och serviceinriktat gentemot både chaufför och kund.

När planeringen är under kontroll påbörjas gårdsarbetet med hämtning av gods samt omlastning på gården och du ser till så att alla chaufförer har koll på morgondagens arbete.

Arbetet är förlagt dagtid måndag - fredag. Tjänsten är mellan 75-100% med förslag på arbetstid mellan 10-19.

För att lyckas på denna post krävs en medvetenhet om att planer kan förändras snabbt. Vi önskar att du har en vilja till förändring och förbättring, nyfikenhet, öppenhet och ett granskande öga.

Vi söker dig som
  • Har CE körkort + YKB
  • Har hjullastarbevis
  • Har god datavana
  • Har god vana att prata i telefon

Önskvärt
  • Vana kring lastning
  • ADR

Ahlgrens Åkeri AB lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillträdas innan ansökningstiden löpt ut.

Ahlgrens Åkeri AB har lång och gedigen erfarenhet inom transportbranschen och har idag verksamhet inom både grus- betong-, kran- och styckegodstrafik samt specialtransporter. Företagets säte ligger i Fellingsbro och har funnits här sedan 1929. Ahlgrens Åkeri innehar ett 20-tal fordon. Dotterbolaget Däck & Lastbilsservice Ab innehar tvätthall och verkstad för både externa och interna kunder.
Mer info
Kontaktperson
Robert Ahlgren
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (48 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare