Kantpressare sökes

Kantpressare sökes

Vi söker nu en duktig Kantpressare till ett långsiktigt uppdrag hos vår uppdragsgivare i Frövi. Företaget har haft en fin tillväxt i flera år och växer stadigt. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du har goda möjligheter till anställning direkt hos vår uppdragsgivare efter avslutat konsultuppdrag.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer arbeta med tillverkning inom metallindustrin. Du kommer huvudsakligen arbeta med kantpressning samt montering.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av kantpress, helst Bistronic CNC-styrd. Du har erfarenhet av montering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning och mätteknik. Som person är du noggrann, självgående och effektiv.

Anställningsform:

Visstidsanställning med möjlighet till fast anställning hos vår uppdragsgivare efter 6 månader

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid / Fast lön

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Asos Amin
Telefon 0196890135
Område Lindesberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.