Erfaren pulverlackerare sökes

Erfaren pulverlackerare sökes

Vi söker nu en duktig Pulverlackerare till ett långsiktigt uppdrag hos vår uppdragsgivare i Frövi. Företaget har haft en fin tillväxt i flera år och växer stadigt. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag där du har goda möjligheter till anställning direkt hos vår uppdragsgivare efter avslutat konsultuppdrag.

Arbetsbeskrivning:

Som Pulverlackerare arbetar du 2-skift i lackanläggningen där processen är tvätt, applicering och härdning. Du kommer att få rotera mellan processerna för att få ombyte i arbetsuppgifterna

Kvalifikationer:

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete som Pulverlackerare. Du har förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både praktiskt och teoretiskt.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kunna läsa ritningar och ha god datakunskap. Du behöver även vara duktig på att planera då du ska ha koll på lagret av färg.

För att passa in i teamet behöver du vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du behöver även vara stresstålig då lackeringen är sista länken i tillverkningskedjan där deadlines måste hållas.

Anställningsform:

Visstidsanställning med möjlighet till fast anställning hos vår uppdragsgivare efter 6 månader

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

2-skift / fast lön

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Asos Amin
Telefon 0196890135
Område Lindesberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se