VD till Followit i Lindesberg

VD till Followit i Lindesberg

Till Followit i Lindesberg söker vi en teknik- och personalorienterad VD.

Är du en ledare som är duktig på motivera och leda andra för att nå uppsatta mål? Har du en entreprenöriell ådra med stort intresse för teknik? Bra, då kan detta vara rollen för dig! På Followit får du leda en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Företaget verkar på en internationell marknad inom ett flertal områden och ingår i den expansiva företagsgruppen Seafire AB. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som VD på Followit leder du ett företag som är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt, och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom. På Followit får du verka i en expansiv företagsgrupp med en platt organisation och korta beslutsvägar.

Efter sommaren flyttar företaget till nya fräscha och toppmoderna lokaler.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva och ansvara för företagets operativa framdrift såväl som det strategiska arbetet
  • Budget-, resultat- och personalansvar
  • Rapportering till moderbolag och styrelse
  • Kundkontakter
  • Driva utvecklingen av företaget vad gäller exempelvis frågor kopplade till utveckling av produkter och tjänster, produktion och affärsutveckling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Followit finns idag 11 medarbetare och du rapporterar direkt till moderbolaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning med tidigare erfarenhet av att leda en teknikinriktad organisation. Du har ett stort tekniskt kunnande och trivs att arbeta med såväl operativa som strategiska frågor.

Som ledare ger du dina medarbetare en tydlig riktningskänsla och motiverar dem så att ni når uppsatta mål. Du samarbetar effektivt med andra, är hänsynsfull, inlyssnande och utvecklar andra genom delegering. Vidare agerar du på eget initiativ. får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är idérik och främjar förändring och nytänkade.

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Lindesberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech