VD till Baettr Guldsmedshyttan

VD till Baettr Guldsmedshyttan

Vi är Baettr! Är du?

"Vi arbetar varje dag för att göra vindenergi till den mest tillgängliga och föredragna energikällan i världen."

På Baettr tror vi på att göra grön energi till världens mest prisvärda och föredragna energikälla. Det är något som vi är riktigt bra på! Att vara en del av Baettr betyder att du förstår att det inte bara är lönsamt att skapa en bättre plats för framtida generationer - det är verkligen berikande.

I mer än ett decennium har Baettr försett den globala vindkraftsindustrin med design av turbinkomponenter, gjutning, bearbetning, ytbehandling och montering som används för tillämpningar både på land och till havs. Nu söker vi en VD till Baettrs gjuteri i Guldsmedshyttan. På gjuteriet i Guldsmedshyttan är vi pionjärer inom gjutjärnsinnovationer för komponenter på land och anläggningen är rik på både historia och erfarenhet. Produktionen befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas och söker dig som vill skapa en bättre värld för kommande generationer.

Att bli en del av Baettr är din chans att göra skillnad på riktigt i ett globalt företag med en lokal förankring som tror på människor och samarbete. Som VD får du möjlighet att leda Baettr i det fortsatta arbetet mot att påverka företagets globala ekologiska fotavtryck genom att skapa positiv förändring och visualisera vad som kan göras bättre. Du erbjuds en spännande, ansvarsfylld men framförallt viktig roll i ett bolag som omsätter cirka 200 miljoner euro och som har fem anläggningar världen över. Vi vill därför att du är en inspirerande ledare som med stor passion och engagemang vill leda produktionen i Guldsmedshyttan framåt.

Vi är Baettr! Är du?

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Lindesberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (13 dagar kvar)