Sommarvikarier till Nytida LSS

Sommarvikarier till Nytida LSS

Nu söker vi på Nytida LSS i Lödöse, Nygård, Älvängen och Lilla Edet sommarvikarier till våra barn- och vuxenboenden.

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss i sommar?

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Vi arbetar med problemskapande beteenden och tydliggörande pedagogik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
 • Introduktion
 • Förmånsportal med rabatter
 • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Du får även...
 • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
 • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Nytidas barnboenden

Vi har 5 barnboenden i Lödöse, Nygård och Lilla Edet. Boendena ligger centralt i Lödöse och Lilla Edet med nära till kollektivtrafiken. Barnboendena i Nygård ligger mer lantligt med en härlig miljö. Verksamheterna är belägna i villor som är anpassade utifrån barnens behov av boende och aktiviteter. Personalen som arbetar i våra verksamheter har god kunskap om målgruppen och är utbildade. På sommaren så planeras det in sommaraktiviteter så som åka och bada, grilla, Liseberg, skogspromenader, besöka lekplatser med mera. Det är ett fartfyllt arbete med mycket nöje.

Om Nytidas vuxenboenden
Vi har 10 vuxenboenden i Lödöse, Nygård, Älvängen och Lilla Edet. Boendena varierar mellan att vara belägna i villor och i friliggande lägenheter. Personalen som arbetar i våra verksamheter har god kunskap om målgruppen och är utbildade. På sommaren genomförs olika aktiviteter utifrån önskemål som de boende lämnar. Det är allt från skogspromenader, grillning, åka och bada till aktiviteter så som nöjesparker med mera. Det är ett arbete med mycket nöje.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker till oss:
 • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna och prioriterar att du har erfarenhet av målgruppen, utbildning eller pågående utbildning, men det är inget krav. Att du har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad, flexibel och positiv till utmaningar. Låter detta som att det passar dig... Sök idag!

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lön (lämna löneanspråk i ansökan)
Tillträdesdatum: vecka 26 till 29, samt vecka 30-33
Sista ansökningsdag: 2023-04-23 (rekrytering sker löpande)
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Donya Daneshmand, 0763 - 08 50 16 (barnboenden), Verksamhetschef Emelie Eriksson, 0701 - 66 57 79 (vuxenboenden)
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Lilla Edet
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se