Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Processoperatörer sökes omgående!

Ansök nu
Vi söker nu dig som är på jakt efter ett arbete inom processindustrin! Har du dessutom traverskort och ett intresse för arbete med processystem? Skicka in din ansökan redan nu!

Om tjänsten
Som processoperatör arbetar du med att omvandla moderrullar till färdig produkt. Du ansvara för löpande skötsel och optimering av drift och funktion för maskinerna inom ditt produktionsområde och du har ständigt säkerhet och kvalitet i fokus. Detta gör du genom att arbeta proaktivt med att förutse vad som komma skall i nästa produktionssteg. Utifrån säkerhetsföreskrifter ingår det i arbetsuppgifterna att utföra:
 • Processövervakning
 • Löpande underhållsarbeten
 • Rengöring och inspektion
 • Provtagning och kvalitetskontroller
 • Rapportering av avvikelser
 • Stopp- och felavhjälpning
Du får arbeta på en linje och producera produkter tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Arbetet är till stor del självständigt, samtidigt som du arbetar nära din skiftkamrat och roterar på de olika arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har ett intresse för teknik och processförståelse samtidigt som du är en problemlösare. Du tycker om att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs samtidigt i en miljö där du samarbetar med andra. I arbetat förekommer stundtals tungt arbete vilket ställer krav på din fysik. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete. Gör du ett bra jobb har du goda möjligheter att sedan fortsätta arbetet ute hos kund.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs:
 • Körkort och tillgång till bil
 • Traverskort
 • Svenska - goda kunskaper i tal och skrift.
 • Datavana
Meriterade:
 • Truckkort, gärna erfarenhet av ledstaplare.
 • Tidigare yrkeserfarenhet inom processindustrin
 • Teknisk eller annan praktiskt utbildning.
Om anställningen
Placeringsort: Lilla Edet
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetstid: 5-skift
Anställningsform: Visstid

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning söker nu flera processoperatörer till vår kund Essity i Lilla Edet. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Essity Edet Bruk, med 400 anställda, producerar ca 100 000 tonpapper i form av toalett- och hushållspapper per år. Sedan januari 2022 är Edet Bruk först i världen med storskalig mjukpappersproduktion utan fossila CO2 utsläpp. Konverteringsavdelningen består av ett flertal linjer som producerar olika typer av pappersprodukter. Här arbetar du med hela processkedjan, från råvara till färdig produkt i förpackning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare